Greta Arwidssons gata 22 J

Greta Arwidssons gata 22 J


Visby - A7— Visby— Gotland

Greta Arwidssons gata 22 JVisby - A7— Visby— Gotland

NYTT PRIS

Nyare lägenhet från 2018 med ryggåstak och hela 4 meter i takhöjd. 4 rum och kök i nytt bostadsområde på A7 i östra Visby.

Ny med nytt pris - 3 300 000 kr - Ny med nytt pris

Trevlig och mycket bra planerad lägenhet på övervåningen med egen entré samt förråd intill entrén. Hall med gott om förvaring. Kök med vit skåpinredning från Ballingslöv och med vitt stänkskydd i kakel och full köksutrustning. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för rymlig matmöbel mitt i rummet. Stort fönster som ger mycket ljus samt soffhörna med öppen spis och plats för en tv-möbel. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som ligger i söderläge. Det finns 3 bra sovrum. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten förutom i badrummet där det är el-golvvärme.

Brf. Sergeanten 1 i Visby ligger på det nyproducerade A7-området som är Visbys snabbast växande nya stadsdel. Området är beläget mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren, vilket gör det till ett centralt boende men också med närhet till naturen. Strax söder om lägenheten ligger ett parkområde med lekplats och grönområde.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 454 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-03

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Greta Arwidssons gata såldes av oss 2023-04-03. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Greta Arwidssons gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.