Sök Meny
Såld

Gotland / Visby / Högklint utsiktsvägen 3

Välskött 1-plansvilla på Högklint!

Välskött 1-plansvilla på Högklint med närhet till fina grönområden och havet bara 10 min från Visby!

Tillbyggd 1-plansvilla med delvis källare om 129 m² fördelat på 5 rum och kök varav 3-4 sovrum plus vinterträdgård.

Entrén har klinkergolv med golvvärme och garderober bakom skjutdörrar. I villan finns det 3 st sovrum som har laminatgolv och genomgående vitmålade trätak. Ett stort vardagsrum med öppen spis och insats samt med gott om utrymme för både middagar och trevligt umgänge. Trevligt kök med stora fönster och utgång till baksidan. I köket finns det matplats för 6-8 personer samt en vedspis och skafferi. Bredvid köket finns det en toalett och man kommer vidare ut till en mysig vinterträdgård med kalkstensgolv. Efter vinterträdgården ligger sovrum nummer 4. Detta kan användas som gästdel/tonårsdel då det ligger lite avskilt i huset. I källaren finns det ett större badrum med bubbelbadkar, en tvättstuga samt en klädvårdsdel.

På tomten finns det ett dubbelgarage. I garagebyggnadens bakre del leder en trappa upp till en terrass och över garaget finns det ett rum som på sommaren kan användas som gästrum. Det finns även en gäststuga på tomten som ligger lite avskilt från huset, där finner ni ett mindre kök med bänkspis och ett vardagsrum med öppen spis.

Ett charmigt och hemtrevligt hus med flera olika uthus som ger plats för gäster!

Nytt pris 3 700 000 kr

Sponsrade länkar
Gotland / Visby
Högklint utsiktsvägen 3
Slutpris: 3 600 000 kr
Boarea/biarea: 129/25 kvm
Driftkostnad: 52 560 kr/år
Tomtarea: 4973 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-05-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Gotland / Visby / Högklint Utsiktsvägen