Högklint utsiktsvägen 3 / Visby / Gotland

Välskött 1-plansvilla på Högklint!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
129/25 kvm
Driftkostnad
52 560 kr/år
Tomtarea
4 973 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-05-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Högklint Utsiktsvägen såldes av oss 2017-05-11. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Högklint Utsiktsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högklint Utsiktsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött 1-plansvilla på Högklint med närhet till fina grönområden och havet bara 10 min från Visby!

Tillbyggd 1-plansvilla med delvis källare om 129 m² fördelat på 5 rum och kök varav 3-4 sovrum plus vinterträdgård.

Entrén har klinkergolv med golvvärme och garderober bakom skjutdörrar. I villan finns det 3 st sovrum som har laminatgolv och genomgående vitmålade trätak. Ett stort vardagsrum med öppen spis och insats samt med gott om utrymme för både middagar och trevligt umgänge. Trevligt kök med stora fönster och utgång till baksidan. I köket finns det matplats för 6-8 personer samt en vedspis och skafferi. Bredvid köket finns det en toalett och man kommer vidare ut till en mysig vinterträdgård med kalkstensgolv. Efter vinterträdgården ligger sovrum nummer 4. Detta kan användas som gästdel/tonårsdel då det ligger lite avskilt i huset. I källaren finns det ett större badrum med bubbelbadkar, en tvättstuga samt en klädvårdsdel.

På tomten finns det ett dubbelgarage. I garagebyggnadens bakre del leder en trappa upp till en terrass och över garaget finns det ett rum som på sommaren kan användas som gästrum. Det finns även en gäststuga på tomten som ligger lite avskilt från huset, där finner ni ett mindre kök med bänkspis och ett vardagsrum med öppen spis.

Ett charmigt och hemtrevligt hus med flera olika uthus som ger plats för gäster!

Nytt pris 3 700 000 kr

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration