Kaptensgatan 6 / Visby - Lyckåker / Visby / Gotland

Kedjehus med uthyrningsdel på Kaptensgatan!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea/biarea
120/14 kvm
Driftkostnad
36 863 kr/år
Tomtarea
378 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Kaptensgatan såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Kaptensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Lyckåker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt och praktiskt kedjehus med uthyrningsdel i omtyckta Lyckåkerområdet. Du möts av en tilltalande planlösning och genomgående fina ytskikt samt ljus interiör. Köket renoverades 2006 och har inredning från IKEA och en trevlig matplats intill fönster mot trädgården. Tre bra sovrum varav två med garderober, övrig förvaring erbjuds i klädkammaren och det utvändiga förrådet. Från vardagsrummet når du den mysiga och insynsskyddade trädgården med altan i vinkel samt en stenlagd skyddad "solhörna".

Uthyrningsdel om 30 m² med egen ingång. Lägenheten har ett pentry, duschrum samt ett allrum, perfekt för uthyrning till t.ex. studenter vilket drygar ut boendekostnaden eller till eget tonårsboende.

Lyckåkerområdet är ett mycket omtyckt område i Södra Visby med omedelbar närhet till dagis och skolor för alla åldrar. I närområdet finns livmedelsbutik, motionsspår, idrottsanläggning och här erbjuds bra bussförbindelser.

Fastigheten säljs med skyddat köp och bostadshuset är förbesiktigat.

Varmt välkommen till Kaptensgatan 6!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten