Kolgårdsgatan 7 / Visby - Öster / Visby / Gotland

3:a högst upp med inglasad balkong!

Boarea
71 kvm
Avgift
3 654 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-11-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kolgårdsgatan såldes av oss 2020-11-03. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Kolgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

3:a om 71 m² i öppen och trevlig planlösning högst upp i huset med inglasad balkong i sydostläge.

Entré via stort och ljust trapphus och med ingång till lägenheten och hallen där det finns klädkammare med förvaring. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till den inglasade balkongen. Badrummet ger ett fräscht och stilrent intryck. För bekvämlighetens skull finns här både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen ligger intill varandra, det ena är stort med 3 garderober och det andra är något mindre med 1 garderob. TV, telefon och fiber 100/100 Mbit via Telia. Tv-paket "Telia Lagom ingår i månadsavgiften.

Ett trevligt område med närhet till både affärer, skolor, förskola och friluftsområden. Bra läge med promenadavstånd till Östercentrum. Mycket ljudisolerat, här kan ni koppla av och må bra.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.