Lummelunda Nyhamnsvägen 94

Lummelunda Nyhamnsvägen 94


Lummelunda - Västra Gotland— Visby— Gotland

Lummelunda Nyhamnsvägen 94



Lummelunda - Västra Gotland— Visby— Gotland

Strandvilla och gäststuga med havsutsikt!

Mycket välkomna till denna fastighet vid Nyhamn i Lummelunda strax norr om Visby med full havsutsikt och vackra solnedgångar!

Fastigheten har en naturtomt om 2 527 m² med närhet till Nyhamns fiskeläge där det även finns en badbrygga om man så önskar. Intill detta villaområde finns det vandringsled och motionsspår längs med kusten.

Villa i 1,5-plan om 143 m² fördelat 5 rum och kök varav 2-3 sovrum. Bottenvåning i modern och öppen planlösning med närhet och känsla av havet i alla rum. Vardagsrum med stort fönsterparti mot havet samt en kakelkamin. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Sovrum med skjutdörrsgarderob. Övervåning med stort allrum med utgång till balkongen i söderläge och stort fönsterparti i väster. Stort badrum med klinkergolv och kaklade väggar samt med både dusch och bubbelbadkar. Vattenburen golvvärme i hela huset. Fiber finns i fastigheten.

Gäststuga i 1-plan om 31 m² fördelat 3 rum och kök varav 2 sovrum. Storstuga med kök och utgång till uterum. Duschrum med våtrumsmatta golv och väggar och egen tvättmaskin.

På fastighetens finns det gott om förrådsbyggnader och snickarbod, garage och carport för lätt lastbil/mindre husbil samt växthus.

Naturtomt om 2 527 m².


Boarea
143 kvm
Driftkostnad
31 001 kr/år
Tomtarea
2 527 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-06-01

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Lummelunda Nyhamnsvägen såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Lummelunda Nyhamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.