Norra Skräddargården 5 / Terra Nova / Visby / Gotland

Rymligt kedjehus på Terra Nova!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
ca 145 kvm
Driftkostnad
49 023 kr/år
Totalareal
280 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Skräddargården såldes av oss 2019-11-23. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Norra Skräddargården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Terra Nova är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett väl underhållet kedjehus på Terra Nova med tilltalande planlösning om 118 m² i boarea + 27 m² i golvyta för den inredda vindsvåningen.

Här har man låtit renovera smakfullt med stilrena och snygga ytskikt och genomgående ljus och fräsch interiör. Bottenvåning rymmer ett nyare kök från 2016 med modern vit köksinredning och påkostad utrustning så som t.ex. vinkyl och side by side kyl/frys med is-och vattenmaskin med direktanslutet vatten. Matplatsen utgörs av ett fast barbord som har underrede med skåpförvaring. Även vardagsrummet erbjuder plats för en större matmöbel i anslutning till utgången till uteplatsen. En trappa upp, på mellanvåningen finns tre bra sovrum och ett rymligt badrum. Ytterligare en trappa upp har man låtit inreda vindsvåningen till ett master bedroom där de två takfönsterna ger ett fint ljusinsläpp.

Framför det vidbyggda garaget finns en asfalterad uppfart med plats för två bilar. Tomten om 280 m² är behändig och lättskött och har en skyddad trälagd uteplats åt nordväst.

Norra Skräddargården är ett perfekt område för barnfamiljer med den trevliga kringbyggda gården med möjlighet till lek och spel samt gångavstånd till förskola, skola och kompisar.
Fastigheten säljs med skyddat köp och bostadshuset är förbesiktigat.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.