Signalgatan 7 D

Signalgatan 7 D


Signalen - Södra Visby— Visby— Gotland

Signalgatan 7 DSignalen - Södra Visby— Visby— Gotland

Nyrenoverad 5:a med inglasad balkong på Signalgatan

Välkommen till denna fina nyrenoverade gavellägenhet om 5 rum och kök endast en halvtrappa upp med inglasad balkong. Välplanerad lägenhet om hela 100 m² med trevliga och social ytor.

När ni kliver in lägenheten möts ni av en ljus och välkomnande hall med plats för avhängning och gästtoalett. Från hallen är det öppet mot det nyrenoverade vita köket med helkaklat stänkskydd och med en bänkskiva i grått som bryter av snyggt. Här finns också en stor köksö med gott om förvaring.

Centralt vardagsrum från vilket ni finner utgång till den inglasade balkongen. Genomgående enhetligt nytt golv i alla rum förutom i våtutrymmena. Vidare finns 3-4 sovrum, duschrum samt genomgående goda förvaringsutrymmen. Lägenheten är i mycket bra skick och interiören har renoverats under det senaste året med nya golv, målning och nytt påkostat kök. Hela lägenheten får en ljus och välkomnande atmosfär via ljusinsläpp från tre väderstreck.

Stabil och välskött förening. Signalgatan är ett omtyckt område med närhet till hamnen, restauranger, förskola, skola, bra bussförbindelser, livsmedelsbutiker samt fina strövområden på Södra hällarna.


Boarea
100 kvm
Avgift
6 223 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Signalgatan såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Signalgatan.

Boka värdering
Pontus Lundgren
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad