Västra Skräddargården 13

Västra Skräddargården 13

Slutpris

3 300 000 kr


Terra Nova— Visby— Gotland

Västra Skräddargården 13


Slutpris
3 300 000 kr

Terra Nova— Visby— Gotland

Ett ljust och mycket trivsamt kedjehus med 5 rum och kök!

Ett ljust och mycket trivsamt kedjehus med 5 rum och kök på Terra Nova. Hela 3 sovrum med möjlighet till 4 gör att den stora familjen får plats. Huset om 133 m² välkomnar på framsidan med en vit stenmur och ingång under tak. I hallen finns en klädkammare med gott om förvaring här finns också trappan upp till ovanvåningen. Köket är nyligen renoverat i lantlig stil, med vita skåp- och lådfronter samt stora fönster med fint ljusinsläpp. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till trälagd terass på baksidan av huset. Tvättstuga där också groventré finns. På ovanvåningen finns 3 sovrum och ett allrum där en del av ytan går att göra om till ett fjärde sovrum. Duschrum på bottenvåningen och badrum på ovanvåningen.

Liten lättjobbad trädgård med mycket charm som vetter mot väster. Framför det vidbyggda garaget finns en asfalterad uppfart med plats för två bilar.

Västra Skräddargården är ett perfekt område för barnfamiljer med den trevliga kringbyggda gården med möjlighet till lek och spel samt gångavstånd till förskola, skola och kompisar.


Boarea
133 kvm
Driftkostnad
41 904 kr/år
Tomtarea
242 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-12-21

Mäklarhuset Gotland

Denna parhus på Västra Skräddargården såldes av oss 2022-12-21. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Västra Skräddargården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.