Nicklas gränd 8

Nicklas gränd 8

Slutpris

3 275 000 kr


Åled— Halmstad

Nicklas gränd 8


Slutpris
3 275 000 kr

Åled— Halmstad

100% barntillåtet i Åled

Återvändsgata, lekplats, skog, förskolor, skolor och pulkabacke på armlängds avstånd. Där har du argumenten som talar för att flytta till Nicklas gränd 8 i Åled!
Framsidan ger omedelbart ett trevligt intryck med mönstrad betong vilket ger mindre underhåll, välskötta rabatter med snygg cortenplåt etc och under pergolan njuter man under vindruvsrankorna sommartid när solen är på väg ner då himlen står som en karamell. Trädgården är plan vilket ger bra möjlighet till hopp och lek samt odling etc, dessutom är den i princip helt insynsskyddad och gränsar mot grönområde. Här njuter man verkligen då man har fint solläge hela dagen. Framåt kvällen flyttar man in under tak på altanen så baksidan blir som ett extra vardagsrum sommartid. Inte nog med det, plommonträdet och körsbärsträdet bjuder på god frukt när solen gjort sitt över sommaren:-).

Huset om 145 kvm har minst lika många fördelar, öppen spis på varje våningsplan minsann, socialt entréplan med öppenhet mellan kök och vardagsrum, tre sovrum (kan med enkla medel utökas till fyra) och ett stort allrum på ovanvåningen.

Nicklas gränd 8 ligger på ett lugnt läge som är perfekt för alla med barn -att kunna cykla till skolan, ha kompisarna på gångavstånd och kunna välja på flera aktiviteter är i vårt tycke helt optimalt när man önskar livskvalité för hela familjen!

Nyfiken på mer? Då ses vi på visning inom kort!


Boarea
145 kvm
Driftkostnad
39 872 kr/år
Tomtarea
976 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-01-26

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Nicklas gränd såldes av oss 2023-01-26. Se alla våra försäljningar i Åled samt även på Nicklas gränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.