Ödegärdsvägen 4 / Älvsered / Falkenberg

Rymlig villa med 4 sovrum och 60 kvm stort dubbelgarage!

Slutpris
1 920 000 kr
Boarea/biarea
163/19 kvm
Driftkostnad
31 160 kr/år
Tomtarea
1 315 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på ödegärdsvägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Älvsered samt även på ödegärdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Något utöver det vanliga möter en när man kör vägen upp till Ödegärdsvägen 4. Här har nuvarande ägare lagt ner sin själ i att skapa sitt drömboende. Det första man möts av är ett 60 kvm stort dubbelgarage med epoxigolv och automatiska garageportar.
Tar man sig vidare runt i den rogivande trädgården blandas blommor och växter med fågelholkar som huserar en och annan småfågel. Ytterligare förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskapen finns i friggeboden och vill man ta en paus i trädgårdsarbetet gör man det med en kopp kaffe på den insynsskyddade altanen på husets baksida.

I husets entréplan finns ett rymligt sovrum, gillestuga med öppen spis med insats, helkaklat badrum med dusch, förråd och matkällare, pannrum med bergvärmepump samt tvättstuga med extra kyl och spis.
Tar man sig en trappa upp finns 3 ytterligare sovrum, badrum med dusch samt ett snyggt IKEA-kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Från köket når man den tillbyggda balkongen. För den som vill paddla kanot eller ta ett morgondopp ligger det i närheten och Ullared ligger bara 15 min bort. Dessutom ligger Älvseredsskolan (F-5) bara 2 min bort. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Älvsered

I Falkenbergs inland, precis på gränsen till Västergötland ligger denna inlands-pärla med ett rikt naturliv och en levande bygd. Foton: Destination Falkenberg och hogvadskanot.se

Natur

Djupa skogar, sjöar, mossar och härliga vandringsleder är vanligt i områdena kring Älvsered. Genom orten rinner också Högvadsån som mynnar ut i Ätran i Ätrafors några mil södeut. Laxstammen är naturlig och ån är en av västkustens viktigaste laxproducenter.

Familjeliv

I Älvsered finns flera förskolor, både kommunal och privat. Här ligger även Älvseredsskolan som just nu är en F-5 skola men som inför läsåret 2021/22 blir en F-6 skola precis som många andra skolor på Falkenbergs landsbygd.

Att göra

Många besöker Älvsered just för naturupplevelsen. Här finns vandringsleder (t.ex. Vandringsled Östdanmark som går att läsa mer om här: https://www.falkenberg.se/upptack/aktiviteter/vandra/vandringsled-ostdanmark.html?pc=1), möjligheter till bl.a. kanotpaddling i Högvadsån eller fiske eller bad i Skärsjön eller Storasjön. Inom några mils avstånd finns här massor av andra aktiviteter, eller vad sägs om utflyktsmålet Trollgrottan i Gnipeberg eller norra Europas största varuhus – Gekås?

Äta

I Älvsered ligger Mandys Diner, en äkta amerikansk diner med amerikanska influenser i allt från inredning och musik till maten. Inom några mils avstånd hittar man även det härliga bageriet i Fridhemsberg, AVE kultur där Andrée och Emelie brinner för sitt hantverksmässiga brödbak, Ya-Poh empanadas i Gällared och givetvis Ullared med flertalet restauranger.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.