Ödegärdsvägen 4

Ödegärdsvägen 4

Slutpris

1 920 000 kr


Älvsered— Falkenberg

Ödegärdsvägen 4


Slutpris
1 920 000 kr

Älvsered— Falkenberg

Rymlig villa med 4 sovrum och 60 kvm stort dubbelgarage!

Något utöver det vanliga möter en när man kör vägen upp till Ödegärdsvägen 4. Här har nuvarande ägare lagt ner sin själ i att skapa sitt drömboende. Det första man möts av är ett 60 kvm stort dubbelgarage med epoxigolv och automatiska garageportar.
Tar man sig vidare runt i den rogivande trädgården blandas blommor och växter med fågelholkar som huserar en och annan småfågel. Ytterligare förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskapen finns i friggeboden och vill man ta en paus i trädgårdsarbetet gör man det med en kopp kaffe på den insynsskyddade altanen på husets baksida.

I husets entréplan finns ett rymligt sovrum, gillestuga med öppen spis med insats, helkaklat badrum med dusch, förråd och matkällare, pannrum med bergvärmepump samt tvättstuga med extra kyl och spis.
Tar man sig en trappa upp finns 3 ytterligare sovrum, badrum med dusch samt ett snyggt IKEA-kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Från köket når man den tillbyggda balkongen. För den som vill paddla kanot eller ta ett morgondopp ligger det i närheten och Ullared ligger bara 15 min bort. Dessutom ligger Älvseredsskolan (F-5) bara 2 min bort. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
163/19 kvm
Driftkostnad
31 160 kr/år
Tomtarea
1 315 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-07-03

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på ödegärdsvägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Älvsered samt även på ödegärdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.