Sävekulla

Sävekulla

Slutpris

2 300 000 kr


Älvsered— Falkenberg

Sävekulla


Slutpris
2 300 000 kr

Älvsered— Falkenberg

Tre fritidshus/stugor i Halland, Falkenberg med ett fantastiskt läge på naturtomt vid sjö!

Nu finns ett unikt läge till salu! Tre fritidshus/stugor i Halland, Falkenberg på ca 63 kvm , 43 kvm och 25 kvm på 12 500 kvm naturtomt på en udde med egen sandstrand och lätt att ta sig ut på sjön med båt, kanot mm! Här lever man enkelt liv med utedusch och utedass med eltoalett, endast varmvatten i den största stugan. Alla tre stugorna har fin utsikt över sjön! Mycket naturskönt och ostört läge, här finns verkligen chans till många fina naturupplevelser! Helt för sig själv men ändå nära grannar.

Perfekt för stora familjen som längtar efter sommaren på landet, eller varför inte för entreprenören som drömmer om en verksamhet med friluftsinriktning?

Välkommen på visning!

Dansk/
Nu er der en unik beliggenhed til salg! Tre huse på omkring 63 kvm, 43 kvm og 25 kvm, 12 500 kvm grund på en landtange med egen sandstrand og let at komme ud på søen med båd og kano! Her kan du leve enkle liv med udendørs bruser og udhus med elektrisk toilet, varmt vand kun i den meste kabinen. Alle tre hytter har en fantastisk udsigt over søen! Meget naturskønne og afsondret, det er virkelig en chance for at mange fine naturoplevelser! Alle til dig selv, men stadig nære naboer. Perfekt til stor familie, der længes efter sommeren i landet , eller hvorfor ikke for iværksætteren, der drømmer om en forretning med open- air målretning?


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
10 100 kr/år
Tomtarea
1.2500 ha
Totalareal
12 540 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-09-19

Mäklarhuset Falkenberg

Denna fritidshus på Sävekulla såldes av oss 2016-09-19. Se alla våra försäljningar i Älvsered

Boka värdering

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.