Åsa Backe väg 16

Åsa Backe väg 16

Slutpris

5 200 000 kr


Åsa - Centrum— Åsa— Kungsbacka

Åsa Backe väg 16


Slutpris
5 200 000 kr

Åsa - Centrum— Åsa— Kungsbacka

Ljus och luftig enplansvilla med perfekt läge för familjen

Denna välvårdade enplansvilla är verkligen något utöver det vanliga! Med sin ljusa och luftiga interiör och en trevlig trädgård samt uteplats som bjuder på solsken under många timmar är detta hemmet du alltid drömt om. Beläget i ett tryggt område på återvändsgata , centralt och bara en kort promenad från havet, kan det inte bli bättre än så här.

För barnfamiljen är detta verkligen ett perfekt val. Med sitt barnvänliga läge och närheten till kommunikationer behöver du aldrig oroa dig för hur dina barn ska ta sig till skolan eller fritidsaktiviteter. Dessutom har du gott om plats att röra dig på med hela sex rum och en härlig tomt om 930 kvadratmeter.

Det vidbyggda garaget har omvandlats till ett rymligt sovrum, vilket kan ge dig ännu mer utrymme att njuta av. Trädgården är välskött och inbjuder till trevliga utomhusaktiviteter, och det fina uterummet ger möjlighet till avkoppling året runt.

Denna trygga och harmoniska miljö kommer verkligen att få dig att känna dig hemma. Missa inte chansen att skapa dina bästa minnen i detta underbara hus i Åsa. Välkommen till ditt drömhem!

Vi ses på visning!


Boarea/biarea
131/24 kvm
Driftkostnad
29 411 kr/år
Tomtarea
930 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-05

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Åsa Backe väg såldes av oss 2024-06-05. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Åsa Backe väg.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.