Åsa Poppelväg 4

Åsa Poppelväg 4

Slutpris

4 800 000 kr


Åsa - Centrum— Åsa— Kungsbacka

Åsa Poppelväg 4


Slutpris
4 800 000 kr

Åsa - Centrum— Åsa— Kungsbacka

Villa/fritidshus med centralt och havsnära läge i Åsa

Detta ljusa hus om 97kvm bjuder bland annat på fräscha ytskikt, behagliga färgval och en härligt värmande öppen spis. Här finns gott om plats med 4-5 sovrum, kök och badrum. Här bor man både havsnära och centralt i ett lugnt och mycket populärt område i Åsa. För nuvarande ägare har detta varit ett fantastiskt fritidsboende sen 2009, men det går lika bra som en året-runt adress för den som önskar!

Huset består bland annat av ett praktiskt, nyligen renoverat och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter och utgång till altan och trädgård. Här finns även fyra-fem sovrum samt ett härligt och charmigt vardagsrum med fönster åt två håll, härliga umgängesytor, och med plats för både soffa och matgrupp. Det helkaklade badrummet är smakfullt och rymligt med toalett, duschväggar, handfat med kommod, handdukstork och skön golvvärme. Här finns plats för tvättmaskin och torktumlare som man idag hittar i källardelen.

På Åsa Poppelväg bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Åsa har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på bekvämlighet och boendemiljö. Skytteviken är beläget ett stenkast från huset och dessutom finns Åsa centrum en bit bort från bostaden. På promenadavstånd når du även småbåtshamn med möjlighet att hyra egen båtplats, flera lekplatser och bra kommunikationer. Här har man alltså nära till allt!
Välkomna på visning!


Boarea
97 kvm
Driftkostnad
10 778 kr/år
Tomtarea
1 055 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-07-06

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Åsa Poppelväg såldes av oss 2020-07-06. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Åsa Poppelväg.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.