Bobergsvägen 23 / Ölmevalla - Dotetorp / Åsa / Kungsbacka

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea/biarea
71/53 kvm
Driftkostnad
29 123 kr/år
Totalareal
3 284 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Bobergsvägen såldes av oss 2019-08-08. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Bobergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ölmevalla - Dotetorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten till ett charmigt och rogivande boende från tidigt 1900-tal som smakfullt renoverats för att behålla den gamla stilen. Dessa 71 kvm erbjuder ett kök med en vacker veranda, vardagsrum, sovrum och ett kombinerat bad- och tvättrum. Den inredda vinden används idag som både sovrum och kontor. Här finns en stor härlig trädgård med vackra blommor, träd och buskar men även frukt och bär. Förberett för kommunalt vatten och avlopp via förening, som måste färdigställas av den nya ägaren under 2019. På fastigheten finns även en komplementbyggnad om ca 80 kvm (2018) med dubbelgarage där ovanvåningen (ca 50 kvm) är förberedd för möjlighet att inredas till lägenhet, kontor eller gästrum. Här finns även en isolerad friggebod på tomten, som idag används som ateljé , men passar utmärkt till ett gästrum eller förråd. Söker man ett boende med mycket själ och charm, då har man hittat rätt!
Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.