Hultavägen 56

Hultavägen 56

Slutpris

4 675 000 kr


Åsa - Hulta— Åsa— Kungsbacka

Hultavägen 56


Slutpris
4 675 000 kr

Åsa - Hulta— Åsa— Kungsbacka

Ljust tvåplanshus i centrala Åsa

Välkommen till ett härligt och klassiskt boende i centrala Åsa. Här bor man på trivsamma 155 kvm i två plan med totalt fem sovrum. Denna väldisponerade planlösning genomsyras av mycket ljusinsläpp från morgon till kväll.

Här finns allt man behöver. Det första vi möts av i huset är en inbjudande och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett mysigt och öppet vardagsrum med eldstad, fem sovrum, ett socialt och öppet kök med vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är stilrent och fräscht med dusch, handfat med kommod och golvvärme. Huset har även en praktisk groventré med tvättmaskin, torktumlare och skåp för förvaring.

Huset är vackert beläget på en stor och barnvänlig trädgårdstomt med många soltimmar som omgärdas av häckar och staket. Här finns stora gräsytor för lek och bus samt frukt och bär att njuta av.

Läget i Hulta är optimalt för barnfamiljer med höga krav på bostadsområde och omgivning. Huset ligger i nära anslutning till bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. På cykelavstånd nås Åsa centrum för diverse service skolor och vårdcentral och inte minst flera av Åsas härliga och salta havsbad.
Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
95/60 kvm
Driftkostnad
29 706 kr/år
Tomtarea
1 261 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2022-11-26

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Hultavägen såldes av oss 2022-11-26. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Hultavägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.