Söderlyckevägen 12 / Eldsberga / Halmstad

Trivsam familjevilla i Eldsberga!

Slutpris
2 395 000 kr
Boarea/biarea
127/127 kvm
Driftkostnad
36 410 kr/år
Tomtarea
853 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Söderlyckevägen såldes av oss 2019-09-23. Se alla våra försäljningar i Eldsberga samt även på Söderlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eldsberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugna Söderlyckevägen 12 i Eldsberga kan vi nu presentera en familjevilla med öppna och rymliga sällskapsytor. På en hörntomt ligger vår villa med ett inglasat uterum, friliggande garage och en blomstrande trädgård i soligt söderläge. Nuvarande ägare har bott i huset sen byggåret 1980 vilket tyder på hög trivsel. Huset mäter 127 + 127 kvm innehållande bland annat tre sovrum, vardagsrum, kök, tvättstuga/groventré samt helkaklat badrum på samma våningsplan. I källaren ges goda biytor i form av ett klassiskt allrum med kamin och bar, spaavdelning med bastu, hobbyrum, tre förråd samt ett gästrum/tonårsrum.

Varmt välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.