Begonievägen 5 / Skogstorp / Falkenberg

Familjevilla i fint skick!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
31 900 kr/år
Tomtarea
617 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Begonievägen såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Begonievägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fin och välunderhållen villa i Skogstorp. Här är det bara att flytta in och njuta. Fina sällskapsytor i öppen planlösning med vardagsrum och kök med en kamin, öppet upp mot andra våning till allrummet, 3 sovrum som kan bli ytterligare ett för den som önskar. Badrum, gästwc och groventré/tvättstuga. Ute finns många fina platser att vara på, från framsidan med morgonsol till baksidan med sol från lunch och framåt. Uterum, stort altandäck, förråd/gästrum med dubbeldörrar mot altandäcket, växthus och en arbetad trädgård med till och med porlande vatten. Bra samhälle som bjuder på mycket, dessutom är det nära ner till havet! En perfekt familjevilla helt enkelt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skogstorp!

Beläget strax norr om Falkenberg ligger Skogstorp, ett familjärt område som är, och länge har varit, otroligt populärt bland Falkenbergare i alla åldrar!

Nära till mycket!

Från Skogstorp så tar man sig lätt via cykelvägar in till Falkenbergs centrum och på vägen passerar man Smedjeholmens handelsområde där både det populära Fynda factory outlet och Korshags laxrökeri ligger. Skogstorp ligger dessutom väldigt nära havet och man tar sig dit på några minuter!

Ett familjärt område!

I Skogstorp blandas villakvarter med bostadsrätter och hyresrätter. Här finns F-9 skolan Skogstorpsskolan, flera förskolor, vårdcentral och idrottsplats med fotbollslaget Stafsinge som har duktiga seniorlag på både dam- & herrsidan samt en välmående ungdomssektion. Här finns också flera lekplatser, pulkabacke och på Skogstorpsskolan finns en nybyggd idrottshall.

Att äta

Med tanke på Skogstorps ringa storlek så finns här många restauranger. Pizzerior, thairestaurang och på Smedjeholmen finns både pizza, Matverket och populära Korshags som bl.a. har en fin fisk- & skaldjursdeli. Vid Björnhults golfbana finns en populär golfrestaurang.

Att göra

Precis nordöst om Skogstorp ligger Björnhult. Här finns en fin 18-håls golfbana och numera även padelbanor. Stafsinge IP erbjuder flera fotbollsplaner, och genom samhället går också en fin slinga, perfekt för löprundor eller promenader. Inte långt ifrån Skogstorp finns även turridning, vackra naturreservatet Morups Tånge och fina badmöjligheter på t.ex. Stafsinge strand eller det mer dolda smultronstället Skomakarhamnen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.