Bingevägen 10B

Bingevägen 10B

Slutpris

1 870 000 kr


Skrea— Falkenberg

Bingevägen 10B


Slutpris
1 870 000 kr

Skrea— Falkenberg

Fin parhuslägenhet i Skrea byggd 2017!

Nu säljer vi denna fina Skreabaserade lägenhet i parhusform i markplan som byggdes så sent som 2016-2017. Fint läge med skyddad baksida. Den är på 73 kvm och består av två sovrum, helkaklat badrum, förråd/groventré och klädkammare samt ett modernt kök i öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. I alla rum är det golvvärme och vardagsrummet har två altandörrar som båda tar dig direkt ut till stensatta och mysiga uteplatser med fina solchanser. Asfalterad infart med carport som ger plats för upp till 3 bilar.

Här bor man längst ner på lugna och naturnära Brune Kulle i Skreas utkant, vilket de senaste åren växt fram och blivit ett populärt och familjärt tillhåll för allt ifrån unga människor till pensionärer och barnfamiljer. Här har man bara några meter till skola och förskola, närhet till en luftig, lantlig vy och korta avstånd till både havet och Falkenbergs centrum. På ena sidan kullen ligger Prostens pizzeria och det populära Skrea Matbruk och på andra sidan ligger bl.a. fantastiska Falkenbergs golfklubb. Varmt välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
3 467 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-10-13

Mäklarhuset Falkenberg

Denna lägenhet på Bingevägen såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Bingevägen.

Boka värdering

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.