Knoten 109

Knoten 109

Slutpris

1 050 000 kr


Skrea Strand— Falkenberg

Knoten 109


Slutpris
1 050 000 kr

Skrea Strand— Falkenberg

Fin badstuga med bra läge i friköpta kvarteret Knoten!

I härliga kvarteret Knoten ligger denna fina badstuga byggd 1998 i ett härligt läge mellan två grönområden. Man har fantastiska Skrea Strand på otroligt kort avstånd och omgivningarna bjuder på allt ifrån restauranger, minigolfbanor, sandklitter och ängar.
Själva stugan är givetvis välplanerad och mycket genomtänkt så man har plats för både matbord och soffgrupp. På golvet ligger ett ekparkettgolv, väggarna är ljusa med vitmålad bröstpanel samt ljusblå toner och spotlights i taket. Snyggt IKEA-kök längs med ena kortsidan med snyggt, vitt kakel ovan arbetsbänkarna samt vita köksluckor. Kombinerad kyl/frys av märket Bosch, spishäll med två plattor samt en liten ugn.

Stenbelagd uteplats vid entrén samt att man kan njuta av morgonsolen på baksidan gör att man har goda solchanser hela dagen! Genom köksfönstret kan man också få sin frukost levererad, om man inte själv är den som drog nitlotten och fick i uppdrag att servera frukosten... Här är det bara att flytta in då alla inventarier ingår i priset! Arrendeavgift inkl. stugägaravgift på endast 5 900 kr/år är redan betald och klar för 2022.
Varmt välkomna på visning!


Boarea
18 kvm
Driftkostnad
11 370 kr/år
Rum
1 rum
Såld
2022-06-10

Mäklarhuset Falkenberg

Denna fritidshus på Knoten såldes av oss 2022-06-10. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Knoten.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.