Ljungmarksvägen 14 / Näset / Falkenberg

Unikt boende på Näset!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
141 kvm
Avgift
6 035 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ljungmarksvägen såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Ljungmarksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näset är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Ljungmarksvägen, en kort bit från havet, ligger denna fina villa i bostadsrättsform, byggd 2012. Huset i två plan bjuder på vardagsrum, allrum, tre sovrum, två badrum, bra med förvaring, stora och öppna ytor och ett fint kök. Carport och förråd. Skönt med vattenburen golvvärme i båda planen. Här bor man i ett hus men får ändå tryggheten i en bostadsrättsförening. Tomten är upplåten med bostadsrätten och har en alldeles lagom trädgård med bl.a. en stor och härlig stensatt uteplats med insynsskyddande häck, och ett trädäck på baksidan av huset. Snabbt tillträde och man kan även hyra ut i andra hand för den som önskar!

Området är barnvänligt, lugnt och det är korta avstånd till både livsmedelsbutik, förskolor, F-5 skola, apotek och givetvis även Skrea strand, Näset och det salta Kattegatt.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Näset

Längs den Falkenbergska kusten finns stränder som Skrea strand och Ringsegårds strand. Däremellan ligger Näset, med klippor, strandängar och en mindre sandstrand. Helt enkelt ett idylliskt område där åretruntbostäder samsas med fritidshus och man har nära till det mesta.

Närheten till havet

På Näset så bor man vid havet. Tillräckligt nära för att känna salta havsvindar och för att vissa dagar höra havet storma. Det innebär också att man har nära till vindsurfing, salta bad, strandbesök och krabbfiske. Både Skrea Strand och mer långgrunda Ringsegårds strand ligger också på promenadavstånd härifrån.

Äta

I närheten av Näset finns många små kulinariska utropstecken! Hansagårds camping har en populär sommarrestaurang och sommartid kryllar t.ex. Skrea Strand av snabbmatställen, sköna loungebarer, thairestaurang och glasskiosker. Eller vad sägs om den klassiska brittiska dubbeldäckaren som varje sommar säljer fish & chips vid Netasberg, vid södra delen av Klittervägen. Även resten av året träffar man här på restauranger som sticker ut. Ocean bar och hotell är välkända för sin mat och dryck, i skrivande stund byggs där också sportbar. Falkenbergs Strandbad som de senaste åren stått sig som ett av Europas bästa spaupplevelser har flera restauranger under sitt tak, framförallt Köket som med sina sköna miljöer tagit fine-dining till en helt ny nivå. När solen går ner i horisonten över ett vindstilla Kattegatt och restauranger och nattklubbars stök hörs på avstånd, är det inte heller helt fel med en pizza på stranden...

Att göra

Att göra Längs Falkenbergs kust, i närheten av Näset, finns här flertalet campingar, restauranger, strandbesökare och turister som givetvis gör att utbudet av saker att göra och ställen att utforska är goda i området. På Skrea Strand finns bl.a. utegym, flera minigolfbanor, volleybollnät på Skrea strand, tennisbanor, inomhusbad med gym och bastu, ett av Europas bästa spa, närhet till padelcenter, friskis & svettis, trampbåts-uthyrning, lekplatser, turisttåg och mycket mer. I en relativt liten stad är inte heller avstånden långa till både idrottsplatser, ishall, centrum, frisbeegolf, golfbanor, naturreservat m.m. På Näset ligger dessutom Falkenbergsortens ryttarförening, FORF. Besök www.falkenberg.se för en bra och utförlig turistinformation.

Service & Kommunikationer

Förutom mängder av aktiviteter för hela familjer så finns här i närheten av Näset också flera förskolor, F-5 skolan Hjortsbergsskolan samt att det i stort sett är raka vägen några kilometer till högstadieskolan Tullbroskolan. På Skrea Strand finns också en Ica butik med post och kemtvätt, apotek, bageri, bensinmack och kontinuerlig busstrafik. Busstrafiken från Näset till övriga staden är också mycket god. Du kan även ta dig till både centrum, livsmedelsbutik, skolor och förskolor m.m. med cykel utan att behöva lämna cykelvägar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.