Opphämtavägen 12

Opphämtavägen 12

Slutpris

950 000 kr


Falkenberg— Nyproduktion

Opphämtavägen 12


Slutpris
950 000 kr

Tillhör projekt Brune Kulle
Falkenberg— Nyproduktion

Fin tomt på lugn återvändsgata!

Opphämtavägen 12 ligger längst in på en lugn återvändsgata på Brune Kulle. Baksidan har delvis insynsskydd av en lummig skogsdunge och kvällssolen är ett stort plus på sommaren. På grönområdet inte långt härifrån så förbereds det i skrivande stund en stor lekplats.

Den luftiga känslan är magnifik och möjligheterna för ett framtida drömboende är stora. Här bor du på vägen till och från Europa med 10 mil till Göteborg och 10 mil till Helsingborg. Du har utsikt över fina vidder och du tar dig med cykel till badstränder på några minuter. Här finns golfbana, förskolor, F-5 skola och kyrka. På områdets eget mejeri Skrea Ost kan du både köpa lokalproducerad ost samt opastöriserad mjölk på glasflaska från traktens kor.

Trots närheten till djur och natur befinner du dig bara 5 minuter från Falkenbergs centrum. Här finns allt som kännetecknar en småstad men med en storstads utbud. Kullerstensgator och mysiga torg möter välbesökta uteserveringar och välsorterade butiker. Falkenberg är också, trots sin ringa storlek, en utstickare inom det kulinariska Sverige. I centrum hittar vi många prisbelönta restauranger men även på och i närheten av Brune Kulle stöter vi på kulinariska utropstecken som t.ex. Skrea Matbruk och Prostens pizzeria. På cykelavstånd kommer man till en av Sveriges mest välrenommerade vägkrogar, Laxbutiken och ytterligare några kilometer söderut finner man både prisbelönta Solhaga Stenugnsbageri, gårdsbutiker samt det lokala Slöinge kafferosteri.

Brune Kulle har ett fantastiskt läge på toppen av det sprudlande Falkenberg som bl.a. fick stranden Skrea Strand utnämnd till Sveriges tredje bästa strand 2013 samt blev utnämnt till Sveriges tillväxtkommun 2012 och just näringslivet toppar fortfarande de halländska listorna.

Här väljer Du själv hustyp och vilken leverantör ni vill jobba med. Kontakta oss så hjälper vi er välja er drömtomt!
Varmt välkomna att höra av er vid intresse.


Tomtarea
912 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
FALKENBERG SKREA 6:80
Såld
2021-04-30

Mäklarhuset Falkenberg

Denna tomt på Opphämtavägen såldes av oss 2021-04-30. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Opphämtavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.