NYPRODUKTION

Falkenberg / Skrea / Brune Kulle

Välkommen till Brune Kulle!

Pris
650 000 – 1 650 000 kr
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
15

På några år har vi sålt nästan 60 tomter i detta fantastiska område. Utsikten, närheten till centrum, hav, skola, golfbana, motorväg m.m. gör detta till ett otroligt populärt och omtyckt område. Välj själv tomt efter tycke och smak och bygg ditt drömhus. Längre ner under fakta ser ni lediga tomter!

Sponsrade länkar
Bilder
Utsikt mot havet.
Utsikt från havet mot Brune Kulle.
Foto: Camilla Hanell
Korsningen Opphämtavägen / Brunekullevägen.
Hörnet Opphämtavägen / Brunekullevägen
Brunekullevägen som går rakt upp igenom Brune Kulle sedd från "Toppen".
Drällslingan med utsikt åt sydost fotograferat ifrån korsningen Brunekullevägen / Drällslingan
Fotot taget vid tomt 38.
Nybyggda hus med utsikt över Falkenbergs golfbana. Även havet syns där i horisonten.
Övre delen av Brune Kulle.
Det är den del där det fortfarande finns tomter till salu.
Visa alla 24 bilder
Fakta
Beskrivning
I utkanten av familjära och naturnära Skrea har man allt! Närhet till skola, förskola, hav, golfbana, stad och natur. Här finns en magnifik utsikt åt alla väderstreck och möjligheten att skapa sitt drömboende är oslagbar. Läs mer under Fakta här ovan!

På Brune Kulle står du mitt i Falkenberg och blickar ut över den halländska idyllen. Här bor du på vägen till och från Europa med 10 mil till Göteborg och 10 mil till Helsingborg. Du har utsikt över havet och tar dig med cykel till badstränder på några minuter. Här finns golfbana, förskolor, F-5 skola och kyrka. På områdets eget mejeri Skrea Ost kan du både köpa lokalproducerad ost samt mjölk på glasflaska från traktens kor.

Trots närheten till djur och natur befinner du dig bara 5 minuter från Falkenbergs centrum. Här finns allt som kännetecknar en småstad men med en storstads utbud. Kullerstensgator och mysiga torg möter välbesökta uteserveringar och välsorterade butiker. Falkenberg är också, trots sin ringa storlek, en utstickare inom det kulinariska Sverige. I centrum hittar vi många prisbelönta restauranger men även i närheten av Brune Kulle stöter vi på kulinariska utropstecken. På cykelavstånd kommer man till en av Sveriges mest välrenommerade vägkrogar, Laxbutiken. Ytterligare några kilometer söderut finner man både prisbelönta Solhaga Stenugnsbageri, en äppelgård där du har möjlighet att musta din egen äppelmust, gårdsbutiker samt det lokala Slöinge kafferosteri.

Brune Kulle har ett fantastiskt läge på toppen av det sprudlande Falkenberg som bl.a. fick stranden Skrea Strand utnämnd till Sveriges tredje bästa strand 2013 samt blev utnämnt till Sveriges tillväxtkommun 2012. Så sent som i mars 2016 rankades Sveriges bästa nöjeskommuner där Falkenberg knep förstaplatsen i Halland samt artondeplatsen nationellt sett! Dessutom ligger Falkenbergs Golfklubb med en av västkustens finaste golfbanor på andra sidan kullen!

Här väljer Du själv hustyp och vilken leverantör ni vill jobba med. Kontakta oss så hjälper vi er välja er drömtomt!

Kontakta Johanna Knutsson 0346 - 71 45 91 eller Angelica Johansson 0346 - 71 45 93FAKTA
Pris: 650 000 kr - 1 650 000 kr
Total antal tomter från början: 89
Antal tomter till salu nu: 15
Boarea: 629 kvm - 2021 kvm
Tomtbeskrivning
Tomter i varierande storlek, pris och terräng.
Areal: 629m² - 2021m²
Områdesbeskrivning
Skrea är det familjevänliga området som längst västerut har utsikt över Kattegatt och Falkenbergs underbara stränder, men som i öster gränsar till motorvägen och vackra, milslånga halländska vidder. Här finns förskolor, lekplatser, F-5 skola, golfbana, fotbollsplaner, eget mejeri, välkända Prostens pizzeria och ligger dessutom en kort cykeltur ifrån Laxbutiken och Stefan Holmströms l´Ecurie. I naturnära Skrea har du nära till skog och hav, här finns bilverkstad, bra busskommunikationer och en 5-minuters bilfärd från Falkenbergs centrum. Numera är här även gott om cykelvägar och det finns bl.a. en cykelväg som går raka vägen in till Falkenbergs centrum.
Fakta
  • Pris
    650 000 – 1 650 000 kr
  • Status
    Försäljning pågår
  • Antal objekt
    15
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier