Behållare Behållare
Dela

Falkenberg , Skrea
Brune Kulle

Status
Slutsålt
Antal objekt
8

Välkommen till Brune Kulle!

På några år har vi sålt över 80 tomter i detta fantastiska kvarter. Utsikten, hav, skola, golfbana, närhet till motorväg m.m. gör detta till ett otroligt populärt och omtyckt område. Välj själv tomt efter tycke och smak och bygg ditt drömhus.

Nedan kan ni utforska området i 3D!

Utsikt mot havet.
Beskrivning
I utkanten av familjära och naturnära Skrea har man allt! Närhet till skola, förskola, hav, golfbana, stad och natur. Här finns en magnifik utsikt åt alla väderstreck och möjligheten att skapa sitt drömboende är oslagbar. Läs mer under Fakta här nedan!

På Brune Kulle står du mitt i Falkenberg och blickar ut över den halländska idyllen. Här bor du på vägen till och från Europa med 10 mil till Göteborg och 10 mil till Helsingborg. Du har utsikt över havet och tar dig med cykel till badstränder på några minuter. Här finns golfbana, förskolor, F-5 skola och kyrka. På områdets eget mejeri Skrea Ost kan du både köpa lokalproducerad ost samt mjölk på glasflaska från traktens kor.

Trots närheten till djur och natur befinner du dig bara 5 minuter från Falkenbergs centrum. Här finns allt som kännetecknar en småstad men med en storstads utbud. Kullerstensgator och mysiga torg möter välbesökta uteserveringar och välsorterade butiker. Falkenberg är också, trots sin ringa storlek, en utstickare inom det kulinariska Sverige. I centrum hittar vi många prisbelönta restauranger men även i närheten av Brune Kulle stöter vi på kulinariska utropstecken. På cykelavstånd kommer man till en av Sveriges mest välrenommerade vägkrogar, Laxbutiken. Ytterligare några kilometer söderut finner man både prisbelönta Solhaga Stenugnsbageri, en äppelgård där du har möjlighet att musta din egen äppelmust, gårdsbutiker samt det lokala Slöinge kafferosteri.

Brune Kulle har ett fantastiskt läge på toppen av det sprudlande Falkenberg som bl.a. fick stranden Skrea Strand utnämnd till Sveriges tredje bästa strand 2013 samt blev utnämnt till Sveriges tillväxtkommun 2012. Så sent som i mars 2016 rankades Sveriges bästa nöjeskommuner där Falkenberg knep förstaplatsen i Halland samt artondeplatsen nationellt sett! Dessutom ligger Falkenbergs Golfklubb med en av västkustens finaste golfbanor på andra sidan kullen!

Här väljer Du själv hustyp och vilken leverantör ni vill jobba med. Kontakta oss så hjälper vi er välja er drömtomt!

Kontakta Johanna Knutsson 0346 - 71 45 91 eller Angelica Johansson 0346 - 71 45 93


PS. Både lekplats, upplyst gångväg samt fotbollsplan planeras att anläggas under 2021.FAKTA
Pris: 925 000 kr - 1 650 000 kr
Total antal tomter från början: 89
Antal tomter till salu nu: 26
Boarea: 685 kvm - 1508 kvm
Tomtbeskrivning
Tomter i varierande storlek, pris och terräng.
Areal: 685 m² - 1508 m²
Områdesbeskrivning
Skrea är det familjevänliga området som längst västerut har utsikt över Kattegatt och Falkenbergs underbara stränder, men som i öster gränsar till motorvägen och vackra, milslånga halländska vidder. Här finns förskolor, lekplatser, F-5 skola, golfbana, fotbollsplaner, eget mejeri, välkända Prostens pizzeria, Skrea Matbruk och ligger dessutom en kort cykeltur ifrån Laxbutiken. I naturnära Skrea har du nära till skog och hav, här finns bilverkstad, bra busskommunikationer och en 5-minuters bilfärd från Falkenbergs centrum. Numera är här även gott om cykelvägar och det finns bl.a. en cykelväg som går raka vägen in till Falkenbergs centrum.
Fakta
Pris
925 000 – 1 650 000 kr
Status
Slutsålt
Antal objekt
8
Använd kartan
X
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.