Sommarlustvägen 117

Sommarlustvägen 117

Slutpris

2 400 000 kr


Stafsinge Strand— Falkenberg

Sommarlustvägen 117


Slutpris
2 400 000 kr

Stafsinge Strand— Falkenberg

Tillbringa sommaren på Stafsinge Strand eller bo här året runt!

Välkomna till ett trevligt fritidshus byggt 1999 som lösvirkeshus med bra läge på en gavel. Mellan taktopparna så får man en fin havsutsikt från loftet, och vem vill inte ha det när man stiger ur sängen?
Välplanerat med en entré på baksidan för att sen komma in till det som idag är en matplats med stora skjutbara glaspartier som kan öppnas upp mot terrassen och skapa härliga sällskapsytor. Vidare kommer badrum, vardagsrum, kök och ett sovrum. En spiraltrappa från vardagsrummet så kommer man upp till loftet och charmiga snedtak och plats för ytterligare sovplatser. I området finns det både året-runt-boende och säsongsboende, huset är stort nog för vilket som och rymmer det mesta.
Som medlem i föreningen finns en vedeldad bastu man kan nyttja på området och en dansbana med fantastiska vyer precis vid havet! Här finns närheten till havet ett stenkast bort och centrum bara några minuters bil- och cykelväg bort. Alla inventarier ingår i köpet så här är det bara att flytta rätt in och börja bo! Varmt välkomna att besöka denna sommarpärla.


Boarea/biarea
32/15 kvm
Driftkostnad
17 163 kr/år
Tomtarea
85 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-12

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Sommarlustvägen såldes av oss 2023-11-12. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Sommarlustvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.