Tuppstigen 7

Tuppstigen 7

Slutpris

4 650 000 kr


Grimsholmen— Falkenberg

Tuppstigen 7


Slutpris
4 650 000 kr

Grimsholmen— Falkenberg

Drömläge på Grimsholmen!

Att fysiskt flytta ett boende är både tidskrävande och kostsamt och man gör det bara om man verkligen älskar både huset och läget. Och med detta fantastiska boende gjorde man precis så.
Huset byggdes 1988 och flyttades till denna plats på härliga Grimsholmen 2005, då byggdes även suterrängplanet som 2018 inreddes till en separat bostad med egen ingång.
Här ligger huset om ca 136 kvm högt på en insynsskyddad och lummig tomt där det nybyggda samt det rejält tilltagna altandäcket runt om huset ger dig en underbar havsutsikt och sol hela dagen.

Här får man ett välskött hus, grusad uppfart och dubbelgarage. Badrummet i entréplanet renoverades så sent som 2018 och både sovrum, kök och vardagsrum är alla fräscha och genomtänkta och man når den härliga balkongen från både sovrum, hall, kök och vardagsrum.
Möjligheterna är givetvis många när man får två boenden för ett, och visst fungerar det ypperligt både som året-runt-bostad och fritidsboende. Eller varför inte använda suterrängplanet som generationsboende, till den egna verksamheten, till sommaruthyrning eller gästboende?

Detta är ett drömhus med fantastiskt läge på den halländska kusten i ett område som inte blir lika turisttätt om somrarna som t.ex. Skrea Strand och Ugglarp. Här råder ett annat lugn och naturens närhet blir betydligt mer påtaglig.
Kanske är det här din framtida sommarpärla i Falkenberg, med både havsutsikt och promenadavstånd till svalkande bad i Kattegatt.

Välkommen med din intresseanmälan!


Boarea/biarea
124/11 kvm
Driftkostnad
26 820 kr/år
Tomtarea
891 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-03-21

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Tuppstigen såldes av oss 2021-03-21. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Tuppstigen.

Boka värdering

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.