Stuvvägen 159

Stuvvägen 159

Slutpris

4 400 000 kr


Stuv— Frillesås— Kungsbacka

Stuvvägen 159


Slutpris
4 400 000 kr

Stuv— Frillesås— Kungsbacka

Luftigt hus i ett plan

Välkommen till detta härliga enplanshus om 96 kvm. Här är det verkligen bara att flytta in och bo! För den som har behov finns även möjlighet att inreda vinden om 64 kvm för ytterligare två sovrum allrum och toalett. Här framträder de fräscha ytskikten, ljuset och de härligt djupa fönsternischerna. Det vackra ljusinsläppet bidrar i allra högsta grad till den hemtrevliga atmosfär som genomsyrar detta hem. Här mår man bra.

Huset har en inbjudande och välplanerad hall med golvvärme och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett socialt, funktionellt och ljust kök, två sovrum, ett badrum och ett öppet och lättmöblerat vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster och härliga umgängesytor. Badrummet är smakfullt och fräscht med toalett, duschvägg, handfat, kommod, badrumsskåp, spotlights och golvvärme. Huset har även en praktisk och trevlig kombinerad tvättstuga/groventré med klinkergolv och ljusa väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare, garderober, väggskåp och högskåp, städskåp, tvättho och golvvärme. I anslutning finns ytterligare en klädkammare med fönster.


Huset är vackert beläget på en stor och rogivande trädgårdstomt med härliga gräsytor med många soltimmar. Huset har en vacker gärdsgård mot skogsbrynet och flera sköna uteplatser.

Om du letar efter ett boende på landet med vackra landskap precis utanför huset är detta helt rätt område för dig. På ca 10 min nås både Frillesås centrum för skola, service och salta bad men även påfart E6 norr/söder.
Varmt välkommen till ett lugnt boende på landet!


Boarea/biarea
96/64 kvm
Driftkostnad
25 663 kr/år
Tomtarea
1 834 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2021-08-14

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Stuvvägen såldes av oss 2021-08-14. Se alla våra försäljningar i Frillesås samt även på Stuvvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.