Frillesås Tallväg 6 / Frillesås - Torstensvik / Frillesås / Kungsbacka

Slutpris
6 275 000 kr
Boarea/biarea
182/17 kvm
Driftkostnad
25 050 kr/år
Tomtarea
1 331 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Frillesås Tallväg såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Frillesås samt även på Frillesås Tallväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frillesås - Torstensvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till Frillesås Tallväg 6 och denna tvåplansvilla om 182 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett modernt och påkostat hus i utmärkt skick med härlig rymd, sociala ytor, modern utrustning och en skön atmosfär. Detta boende har ett fantastiskt ljusinsläpp från vackra fönsterpartier med fräscha ytskikt, bra förvaringsmöjligheter och en generös takhöjd. Här finns bland annat fyra sovrum varav tre med egen klädkammare och tillgång till balkong/altan, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett kombinerat tvättrum med groventré. Huset står på en lättskött natur- och trädgårdstomt med förråd och grusad uppfart med plats för flera fordon.
Ett omtyckt område i Frillesås med bekvämt promenadavstånd till Torstensviks badplats men även Frillesås centrum. På några minuters cykelavstånd nås även skola (F-9), förskola och bra kommunikationer. Här är det lätt för hela familjen att trivas! Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.