Mastens väg 2B

Mastens väg 2B

Slutpris

3 500 000 kr


Gullbrandstorp— Halmstad

Mastens väg 2B


Slutpris
3 500 000 kr

Gullbrandstorp— Halmstad

100% barntillåtet i oerhört populära Gullbrandstorp

I attraktiva Gullbrandstorp har vi på Mäklarhuset förmedlat många fina hus den senaste tiden så detta området kan vi verkligen utan och innan!
Denna gång är det fokus på en riktigt prydlig 70-talare på Mastens väg 2B där nuvarande ägare stormtrivts med sin familj under nästan 50 år:-). Huset är en 1-plansvilla om 128 kvm plus biyta (43 kvm) med en lummig trädgård på fint soligt läge som gränsar till grönområde med både lekplats och fotbollsplan alldeles i närheten.
Invändigt fastnar vi lite extra för det stora (30 kvm) ljusa vardagsrummet med sina stora fönster och ett mycket fint stavparkettgolv i original. Vidare ett kök med anslutande matplats som har utgång till det inglasade uterummet. I övrigt en klassisk planlösning från tiden då huset byggdes där man samlat de fyra sovrummen längs med en hall vilket ger en avskild och privat sovrumsavdelning. Vi ser fina möjligheter att uppdatera huset till dagens krav på funktion och komfort- här skapar man sin egen husdröm efter tycke och smak!

Den skyddade trädgården ger fina förutsättningar för härligt uteliv på sommaren och det inglasade uterummet gör att man kan njuta både tidig vår och sen höst, toppenhärligt!
Att familjen trivts här under årens lopp är lätt att förstå med tanke på det lugna läget som är perfekt för alla med barn -att kunna cykla till skolan, ha kompisarna på gångavstånd och kunna välja på flera aktiviteter är i vårt tycke helt optimalt när man önskar livskvalité för hela familjen!

I Gullbrandstorp bor du med ett fritt och naturnära läge i en vacker del av kommunen cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad.
Bussförbindelserna in till stan är goda och det finns även cykelbana hela vägen. I området finns livsmedelsbutik och grundskola samt två förskolor med gott rykte så här ordnar du enkelt vardagsbestyren och har samtidigt nära till populära badstränder och flertalet golfbanor.

Just enplansvillor är hett eftertraktat på marknaden just nu så detta är synnerligen ett ypperligt tillfälle att förverkliga sin husdröm, vi ses på Mastvägen 2B!


Boarea/biarea
128/43 kvm
Driftkostnad
30 246 kr/år
Tomtarea
656 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2022-04-11

Mäklarhuset Halmstad

Denna kedjehus på Mastens väg såldes av oss 2022-04-11. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Mastens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.