Backhausgatan 3a

Backhausgatan 3a


Centrum— Halmstad

Backhausgatan 3aCentrum— Halmstad

Sekelskifteslägenhet i centrala Halmstad

Wow! Vi faller för charmen med de höga listverken, den fantastiska takhöjden och de höga fönsterna. Välkommen till detta boendet i Brf Backsippan 3 som ligger intill Gunillaparken och med city bara en kort promenad bort, en mysig förening med en av Halmstads charmigaste innergårdar som används flitigt av de boende i föreningen. De varmare årstiderna kan man njuta av en bra bok i loungegruppen, små odlingar med örter och mysiga cafébord att ta en fika vid eller frukost en varm sommardag.

Bostaden erbjuder 74 välplanerade kvadratmeter med separat kök som har stora fönster ut mot den charmiga innergården och rymmer matbord för 4-6 personer, lättmöblerat vardagsrum som även rymmer mindre matplats om så önskas, badrum med dusch, lyxigt stort sovrum med gott om förvaring och ett rum som passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor.

Kom och upplev lägenheten på plats, vi vet att du kommer falla för den - precis som vi har gjort!

Varmt välkomna! Med vänliga hälsningar Sara Johansson 073-507 40 41 Mäklarhuset


Boarea
74 kvm
Avgift
4 804 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-18

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Backhausgatan såldes av oss 2023-12-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Backhausgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad