Blåshammarsgatan 12 / Kärleken / Halmstad

TOTALRENOVERAT

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea/biarea
80/68 kvm
Driftkostnad
38 930 kr/år
Totalareal
554 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-04-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Blåshammarsgatan såldes av oss 2019-04-17. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Blåshammarsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärleken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi hälsar er välkomna till Blåshammarsgatan 12 och detta totalrenoverade enplanshus med källare. Huset visar upp en tjusig boendemiljö med ett högt och bra läge på kärleken intill ett grönområde. Villans baksida är lättskött med delar av stenkross och ett rymligt altandäck vilket ligger i soligt söderläge med mindre gräsyta omkring. Entréplanet bjuder på två sovrum, helkaklat badrum, fräscht kök och ett vardagsrum med fönster i två vädersträck. Källarplanet är väl iordning och har bra biytor såsom förrådsutrymme, sovrum/gästrum, egen ingång, tvättstuga och pannrum.

PS! I nuläget värms huset upp via olja/el och ger därför en lite högre driftkostnad. Vår rekommendation är att installera en värmepump (luft/vatten) vilket enligt åtgärdsförslaget i energideklarationen skulle minska förbrukningen med cirka 9 600 kwh/år och därmed innebära en kostnadsbesparing på ca: 15 000 kr per år.

Varmt välkommen att uppleva bostaden på plats :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration