Blåshammarsgatan 12

Blåshammarsgatan 12

Slutpris

2 900 000 kr


Kärleken— Halmstad

Blåshammarsgatan 12


Slutpris
2 900 000 kr

Kärleken— Halmstad

TOTALRENOVERAT

Vi hälsar er välkomna till Blåshammarsgatan 12 och detta totalrenoverade enplanshus med källare. Huset visar upp en tjusig boendemiljö med ett högt och bra läge på kärleken intill ett grönområde. Villans baksida är lättskött med delar av stenkross och ett rymligt altandäck vilket ligger i soligt söderläge med mindre gräsyta omkring. Entréplanet bjuder på två sovrum, helkaklat badrum, fräscht kök och ett vardagsrum med fönster i två vädersträck. Källarplanet är väl iordning och har bra biytor såsom förrådsutrymme, sovrum/gästrum, egen ingång, tvättstuga och pannrum.

PS! I nuläget värms huset upp via olja/el och ger därför en lite högre driftkostnad. Vår rekommendation är att installera en värmepump (luft/vatten) vilket enligt åtgärdsförslaget i energideklarationen skulle minska förbrukningen med cirka 9 600 kwh/år och därmed innebära en kostnadsbesparing på ca: 15 000 kr per år.

Varmt välkommen att uppleva bostaden på plats :)


Boarea/biarea
80/68 kvm
Driftkostnad
38 930 kr/år
Tomtarea
554 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-04-17

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Blåshammarsgatan såldes av oss 2019-04-17. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Blåshammarsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.