Clematisvägen 2

Clematisvägen 2

Slutpris

3 525 000 kr


Söndrum— Halmstad

Clematisvägen 2


Slutpris
3 525 000 kr

Söndrum— Halmstad

Mycket välskött kedjehus i hjärtat av Söndrum

Har ni också spanat in de populära kedjehusen i "Söndrums centrum"? Nu kan vi erbjuda ett gavelhus som är i mycket välvårdat skick och som genomgått stora renoveringar de senaste åren. Vad sägs om nya isolerglasfönster, yttertak (2003), garagetak (2005), nytt inglasat uterum, fräscht kök, ny luft/vattenvärmepump (2022) bara för att nämna några. Entréplanet bjuder idag in till härliga sällskapsytor som skulle kunnat öppnas upp ytterligare för den som önskar, sovrum med dubbeldörrar ut mot baksidan samt fräscht kök med egen vinkyl! Vi når ytterligare tre sovrum på övre plan samt en gäst wc. Praktiska ytor som separat tvättstuga, förråd och stort badrum. Gavelläget bidrar till större tomt än vad övriga i området har, tomten inramas prydligt av staket med trevlig växtlighet och kan ramas in ytterligare med vintergrön häck likt andra satt upp i området.

Här kan man följa solens strålar hela dagen, på morgonen kan man fånga de första med en morgonkaffe på framsidans altan. Solen når sedan baksidan redan vid 11 tiden där man sedan kan njuta tills solen går ner bakom träden. Bättre solläge är svårt att finna.

Området ger direkt närhet till allmänna kommunikationer, välsorterad livsmedelsbutik, restauranger med både lunch och kvällsservering, bibliotek, inredningsbutik, optiker, vårdcentral, apotek och frisör. Här finns även förskola och skola på gångavstånd. Havsnära promenadstråk på trevliga Prins Bertils Stig är uppskattade året runt!

Varmt välkomna på visning! Med vänliga hälsningar Sara Johansson Mäklarhuset 073-507 40 41


Boarea/biarea
100/32 kvm
Driftkostnad
37 970 kr/år
Tomtarea
461 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-03-29

Mäklarhuset Halmstad

Denna kedjehus på Clematisvägen såldes av oss 2024-03-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Clematisvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.