Engelbrektsgatan 19

Engelbrektsgatan 19

Slutpris

4 530 000 kr


Halmstad

Engelbrektsgatan 19


Slutpris
4 530 000 kr

Halmstad

CENTRALT BELÄGEN VILLA MED MEDELHAVSKÄNSLA

Här erbjuds en möjlighet att förvärva ditt nästa hem i form av ett ljust och inbjudande hus med fräscha ytskikt och fint ljusinsläpp. Detta hemtrevliga boende i tre plan erbjuder många sociala ytor där du kan samla både familj och vänner.

Bostadens interiör präglas av fina ytskikt och behagliga färgval. Här bor du på 138 kvadratmeter som fördelas på sex rum och kök och har dessutom en biyta om 40 kvadratmeter. Tack vare den putsade fasaden är huset lätt att sköta om – här är det bara att flytta in och börja trivas!

Det första som möter dig innanför ytterdörren är en trevlig hall med goda möjligheter att skapa förvaring för jackor och skor. Gå längre in i huset och upptäck ett ljust och fräscht kök med generösa arbetsytor. Vidare erbjuds fyra sovrum samt ett rymligt och socialt vardagsrum med ett charmigt burspråk, en dekorativ murstock och gott om plats för såväl soffa som matgrupp. Sist men inte minst har huset ett generöst, vinterisolerat och mysigt uterum där man gärna samlas och tänder upp braskaminen när temperaturen sjunker utomhus.

Även utvändigt finns mycket att uppskatta med detta hus. Till höjdpunkterna hör den charmiga och underbara uteplatsen med sol större delen av dagen och kvällen, som tillsammans med poolen bildar en unik oas med medelhavskänsla. Ett optimalt upplägg för såväl bus och lek med barnen som poolparty eller andra tillställningar. Den härliga och rogivande tomten pryds av träd och en vacker häck vilket skyddar mot insyn och på husets framsida finns dessutom ett praktiskt garage.

För dig söker ett centralt och vackert läge är Engelbrektsgatan ett utmärkt val. I närområdet finns bland annat matbutik, förskola och högskola. Ett stenkast bort ligger Halmstads nya resecentrum och du har bara en kort promenad till centrum där du kan njuta av Halmstads alla guldkorn.


Boarea/biarea
138/40 kvm
Driftkostnad
36 789 kr/år
Tomtarea
570 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-25

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Engelbrektsgatan såldes av oss 2020-08-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Engelbrektsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.