Fritidsområdet västervall 133

Fritidsområdet västervall 133

Slutpris

1 950 000 kr


Östra stranden/Västervall— Halmstad

Fritidsområdet västervall 133


Slutpris
1 950 000 kr

Östra stranden/Västervall— Halmstad

Fin stuga på Östra stranden!

Välkommen till en riktig sommaridyll i detta trevliga boende! Här blandas fruktträd och gräsmatta tillsammans med nybyggt altandäck samt inglasat uterum om ca 10 kvm i rofylld miljö. Fritidshuset har helrenoverats mellan 2008-2012 och uppmäter idag ca 38 kvm med en fräsch boendemiljö med kök och vardagsrum i öppet samspel, helkaklat badrum och ett sovrum. Här ges underbara sociala ytor både invändigt och utvändigt.

Fiber via Halmstad stadsnät finns i området(ej till stugan) och huset har kommunalt vatten och avlopp året om. I området får man lov att bygga 50 kvm huvudbyggnad, 30 kvm komplementbyggnad samt 15 kvm som tillbyggnad.

Här får man verkligen lugnet och den avkopplande miljö som ett semester- eller åretrunt boende skall erbjuda. Närheten till badstrand, lekplats, stormarknad etc. gör att detta boende uppskattas av hela familjen.

Varmt välkommen till Östra stranden och Västervall, Med vänlig hälsning, Emil Karlsson 0703-57 19 24.


Boarea
38 kvm
Driftkostnad
17 883 kr/år
Tomtarea
300 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-05-28

Mäklarhuset Halmstad

Denna fritidshus på Fritidsområdet västervall såldes av oss 2023-05-28. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Fritidsområdet västervall.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.