Frögatan 18

Frögatan 18

Slutpris

3 300 000 kr


Nyatorp— Halmstad

Frögatan 18


Slutpris
3 300 000 kr

Nyatorp— Halmstad

Snyggt förpackat och magisk utemiljö på Frögatan 18

Kolla här, en snyggt förpackad 50-talare i tre våningar som är mycket smakfullt renoverad och bjuder på en grym boendemiljö. Eller vad sägs om öppen spis, renoverat kök och badrum samt fullsmockat med
detaljer från 1953 när huset byggdes - innerdörrarna, fönsterbräden i marmor, fiskbensparkett och den vackra handledsstången intill trappan. Detaljerna är aldrig ”bara” detaljer, det är dom som sätter nivån och känslan i denna fina helhet. Trots att åren gått sedan Nyatorp började bebyggas så är nykänslan påtaglig här. En pedantisk ägare och medvetet trygga och neutrala materialval gör sitt till för tidlösheten. 96+ 40 toppenfräscha kvadrat med naturlig öppen planlösning på entréplanet men ändå med integritet till de tre sovrummen en trappa upp.
Den platta tomten gränsar till en gräsgrönskande äng som rymmer en högst leklustig lekplats och altanen har maximala chanser till kvällssol. Såhär i början av sommaren står trädgården i full blomsterprakt inom kort och sen fortsätter det i omgångar fram till en bra bit framåt hösten, smått magiskt! Här samsas smultron, daggkåpa, rosor, hallon ja till och med ett persikoträd så det känns som om man befinner sig någonstans kring Medelhavet istället för 5 minuter från Stora Torg.

Varje detalj är finslipad, finputsad och finurligt fixad och här är det bara att flytta in och liksom börja bo bland lavendeldoft och 50-talscharm!


Boarea/biarea
96/40 kvm
Driftkostnad
38 971 kr/år
Tomtarea
168 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-06-20

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Frögatan såldes av oss 2024-06-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Frögatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.