Galeasvägen 3

Galeasvägen 3

Slutpris

6 200 000 kr


Söndrum - Trottaberg— Halmstad

Galeasvägen 3


Slutpris
6 200 000 kr

Söndrum - Trottaberg— Halmstad

"Danskinspirerad" husdröm på Trottaberg

När en designintresserad ritar åt sig själv blir det alltid intressant! Vi vågar påstå att detta är en villa i en klass för sig där detaljerna gör det till ett unikt och personligt hus. Utsidan avslöjar pondus och man blir omedelbart nyfiken på mer. Trots att detta hus är ganska ordinärt till storleken får man ett grandiost mottagande innanför tröskeln där den murade stora tegelbeklädda öppna spisen inte skäms för sig ;-) och bara några kliv längre in slås man av den sköna atmosfären som råder.

Husets 162 kvm stoltserar med en genomtänkt planlösning, här har ägarna bott, levt, sett barnen växa upp och trivts genom alla år och det är inte alls svårt att förstår varför. Vackert stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp, öppet kök med tillhörande matplats och tre sovrum som ligger samlat ihop med badrum och klädkammare i en privat avdelning. Ytterligare ett rum att anpassa efter behov och önskemål på andra sidan vardagsrummet, vilken tonåring drömmer inte om att ha egen ingång? Den bekväme uppskattar säkert också den stora carporten med direkt ingång till huset, groventrén är perfekt när man kommer hem med tunga matkassar eller smutsiga små barn från förskolan. Skyddad baksida lockar med prunkande grönska och altanen under pergolan bjuder in till ljuvliga stunder sommartid. Och drömmer du om att kunna låt barnen springa fritt då är en insynsskyddad trädgård ett måste. Ja, hela huset är ett måste tycker vi!

Vårt råd blir att boka din visningstid omgående så du inte går miste om detta fina hus på Galeasvägen 3.


Boarea
162 kvm
Driftkostnad
38 587 kr/år
Tomtarea
924 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-04-27

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Galeasvägen såldes av oss 2023-04-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Galeasvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.