Gamla Knebildstorp 49

Gamla Knebildstorp 49

Slutpris

4 127 709 kr


Knebildstorp— Halmstad

Gamla Knebildstorp 49


Slutpris
4 127 709 kr

Knebildstorp— Halmstad

ÅRET RUNT FRITIDSHUS I PITTORESKA KNEBILDSTORP

Välkommen till detta ljusa och öppna fritidshus på Gamla Knebildstorp 49 med underbara sociala ytor både utomhus och inomhus samt ett mysigt sovloft. Huset är fullt isolerat och har två sovrum och kök samt ett vardagsrum vilket är integrerat med uterummet – smart fördelat på cirka 63 kvadratmeter. På tomten finns dessutom en friggebod om cirka 10 kvadratmeter vilket bidrar med ytterligare sovplatser.

När du går in möts du direkt av ett ljust, modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för både soffgrupp och matbord med stolar. Detta är husets hjärta och här finns fönster från tre håll och ljuset flödar vackert och fritt, mycket också tack vare det integrerade uterummet som nås från vardagsrummet och har skjutpartier i glas. På sommaren är de sociala ytorna sömlöst sammanlänkade mellan uterummet och den stora altanen om cirka 70 kvm med rillad trall och motordriven markis. Badrummet är ljust och fint och utrustat med bland annat toalett, duschkabin och tvättmaskin.

Till huset hör en numrerad parkeringsplats på den gemensamma parkeringen. Fiber fås via Halmstad stadsnät och huset har kommunalt vatten och avlopp. Föreningen äger gemensamt marken och stugan går att belåna med en så kallad säkerhetsöverlåtelse.

Detta populära fritidshusområde är beläget mellan Halmstad city och Tylösand och förtrollar sina besökare med trivsamma stugor i alla dess färger och utformningar, omgärdade av mindre trädgårdar av skiftande karaktär. Läget är ypperligt med direkt närhet till havets och simstadions svalkande bad samt barnens favorit Äventyrslandet. På gångavstånd finns en större matbutik och önskar man ta cykeln in till centrala Halmstad leder bra cykelvägar dig dit på mindre än 10 min.

Välkommen till detta boende med toppenläge!


Boarea
63 kvm
Driftkostnad
20 848 kr/år
Tomtarea
270 kvm
Rum
3 rum
Såld
2020-09-23

Mäklarhuset Halmstad

Denna fritidshus på Gamla Knebildstorp såldes av oss 2020-09-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Gamla Knebildstorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.