Hederstiernas Gata 50 / Nyatorp / Halmstad

NYRENOVERAD ETAGELÄGENHET MED MÖJLIGHET TILL TRE SOVRUM

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 580 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2016-12-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hederstiernas Gata såldes av oss 2016-12-19. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hederstiernas Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyatorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna nyrenoverade etagelägenhet på Hederstiernas gata 50 vilken är lite extra unik med sina 85 kvadratmetrar fördelat på två plan med splitter nytt kök och badrum samt även i övrigt renoverade ytskikt. Lägenheten har en stor flexibilitet då den rymmer upp till tre separata sovrum alternativt enligt nuvarande planlösning med generösa sällskapsytor på första plan till sociala sammankomster i kök och vardagsrum samt separat sovrum på andra plan med egen toalett och klädkammare. Ett extra plus är att lägenheten ligger på gaveln och är dessutom genomgående vilket gör den extremt ljus och fin!

OBS! Möjlighet finns att fördela om planlösningen till en 3:a eller 4:a för den som önskar!

/Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration