Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Halmstad / Nyatorp
Hederstiernas Gata 50
Utgångspris: Kalkyl 1 495 000 kr
Budgivning pågår
Boarea: 85 kvm
Avgift: 4 580 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 1 sovrum
Våning: 2 + vindsplan av 2 (Hiss finns ej)

Halmstad - Nyatorp / Hederstiernas Gata 50

NYRENOVERAD ETAGELÄGENHET MED MÖJLIGHET TILL TRE SOVRUM

Varmt välkommen till denna nyrenoverade etagelägenhet på Hederstiernas gata 50 vilken är lite extra unik med sina 85 kvadratmetrar fördelat på två plan med splitter nytt kök och badrum samt även i övrigt renoverade ytskikt. Lägenheten har en stor flexibilitet då den rymmer upp till tre separata sovrum alternativt enligt nuvarande planlösning med generösa sällskapsytor på första plan till sociala sammankomster i kök och vardagsrum samt separat sovrum på andra plan med egen toalett och klädkammare. Ett extra plus är att lägenheten ligger på gaveln och är dessutom genomgående vilket gör den extremt ljus och fin! OBS! Möjlighet finns att fördela om planlösningen till en 3:a eller 4:a för den som önskar! /Henrik & Tommy

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

AKTUELL PLANLÖSNING
AKTUELL PLANLÖSNING
ALTERNATIV PLANLÖSNING
ALTERNATIV PLANLÖSNING
AKTUELL PLANLÖSNING
AKTUELL PLANLÖSNING
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenheten ger direkt en ny-känsla och vi anser det vara en stor fördel att få flytta in som första ägare efter en helrenovering. HALL Hallen har ett nylagt Tarkettgolv (14 mm) i ek samt vitmålade väggar (slipat, spacklat och målat). KÖK Till vänster ligger köket (Kvik) som efter renoveringen har fått en öppnare yta då väggen till ett tidigare sovrum tagits ner och på så sätt skapat en generös yta för en större matgrupp. I köksdelen har man satsat på stilrena färgval och har därför köksskåp i vitt som kombineras med svart bänkskiva och vitt kakel med rektangulär utformning. Vitvarorna består av spishäll (Siemans), fläkt (Franke), vit inbyggnadsugn (Siemans), integrerad diskmaskin (Siemens Extra Klasse) samt vit kyl/frys (Whirlpool). Köket och matplatsen i anslutning har fint ljusinsläpp och i de båda utrymmena kombineras de vita väggarna (vilka är slipade, spacklade och målade) med nylagt Tarkettgolv (14 mm) i ek . BADRUM Rakt fram i hallen ligger badrummet som också renoverats 2016. De stilrena färgvalen återkommer även här och de vita, helkaklade väggarna matchas med antracitgrått klinkergolv samt en fondpelare bakom duschblandaren (Svedbergs) i samma nyans. Förutom dusch finns här även WC, spegel, tvättställ med vitt underskåp samt en spegel. VARDAGSRUM Från hallen når man vardagsrummet vars yta överraskar och ger många olika möbleringsalternativ. Flertalet fönster i två väderstreck skapar en ljus miljö och vi gillar att man från detta rummet har utgång till balkongen i soligt söderläge. Även här har man lagt ett nytt Tarkettgolv (14 mm) i ek samt vitmålat väggarna (slipat, spacklat och målat). ÖVRE PLAN Från hallen leder en trappa upp till övre plan (mattklädd trappa) och under den finns möjlighet till förvaring. På övre plan väntar en möblerbar hall med nytt takfönster (-16) och klassiskt 50-tals räcke mot trappan. Till höger finns ett sovrum med ett par garderober och bra yta för klädförvaring samt fönster med vidsträckt utsikt mot arenahallen. Rummet rymmer en dubbelsäng och det känns bra att ha sovplatsen en trappa upp från övriga delar av lägenheten. Miljön är ljus med vita väggar och i anslutning till hallen ligger en fräsch gästtoalett med WC , spegel, tvättställ samt klinkerlagt golv.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  85 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum (max 2 sovrum)
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1951
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme.
 • Beskrivning
  2-vånings flerbostadshus.
Energideklaration
 • Energiklass
 • Energiprestanda
  133 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2015-09-25
 • Besiktningsman
  Seth Bengtsson, Västkusten Energi och Miljö
TV- och Internetanslutning
 • Lägenheten är ansluten till Halmstads stadsnät. Nätavgiften ingår i månadsavgiften därutöver betalar bostadsrättinnehavaren avgift gentemot vald Internerleverantör. Med en anslutning till Halmstads stadsnät beställer du tjänster såsom TV, Internet, och IP-telefoni av bästa kvalité, allt via en och samma fiber. För mer info, besök www.halmstadsstadsnat.se
Balkong
 • Balkong i soligt söderläge med trägolv och plats för ett mindre bord och ett par stolar.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen har en antal p-platser för uthyrning (350 kr/månad), i nuläget råder det kö till dem. Fri parkering finns i området.
Övrigt
 • Totalrenoverad lägenhet med bland annat: - Nya ytskikt (slipat, spacklat och målat) - Nytt kök. - Nytt badrum. - Ny el. - Nya 3-glasfönster. - Ny säkerhetsdörr. - Nya radiatorer. - Nya tappvattenledningar
Ekonomi
 • Avgift
  4 580 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  4,627
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår värme, vatten, renhållning och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 125 kr/månad tillkommer för Halmstads stadsnät.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Nyatorp.
 • Allmänt
  Föreningen äger samt förvaltar Kometen 1-3, Kometen 11 samt Kolonnen 1-3. Föreningen har 28 lägenheter och upplåter 22 lokaler som hyrs ut.
 • Kommande renoveringar
  Ett stort antal standardförbättringar är utförda på föreningens fastigheter under senaste åren.
 • Gjorda renoveringar
  Ett stort antal standardförbättringar är utförda på föreningens fastigheter under senaste åren.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns 2 st källarförråd ett mindre och ett större som tillhör bostadsrätten. Renoverad tvättstuga (-13) finns i fastigheten med nedgång i granntrappan innehållande 2 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare och 1 st torkskåp. Föreningen har cykelförråd källarplan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.