Långenäsvägen 23B

Långenäsvägen 23B

Slutpris

5 900 000 kr


Söndrum / Stenhuggeriet— Halmstad

Långenäsvägen 23B


Slutpris
5 900 000 kr

Söndrum / Stenhuggeriet— Halmstad

UNIK BOSTADSRÄTT MED MAGISK VY I STENHUGGERIET

Det blir inte mycket mer havsnära än så här! Enplanare om 107,5 kvm, fönster i två väderstreck och cirka sjuttiofem meter från havet. Dessutom en skyddad och generös altan lika fint kalibrerad mot utsikten. Här står alltid kikaren beredd för att beskåda segelbåtar, fartyg, sälar, fåglar, rådjur och månljusets glittrande spegelbild samt meterhöga skummande vågor med vackra blixtoväder så långt ögat kan nå! Sommartid både morgon- och kvällssol i samma dos fast kanske att man nyttjar kvällen mer när himlen är som en karamell! Den stora eldrivna markisen är guld värd både som skydd för solen och ökar mysfaktorn på kvällen med altanbelysningen och levande ljus samtidigt som dess placering och lutning gör det även möjligt att skydda sig mot ett kraftigt sommarregn -finns ju inget mysigare än att sitta ute under markis i strilande regn ;-).

Detta är en lägenhet som vuxit med sina ägare och uppdaterats till perfektion med härlig trivselfaktor och en boendemiljö utöver det vanliga. Här har man renoverat ALLT med en klar vision och tanke. Lägenheten har bra förutsättningar till större familjer med sina tre sovrum samt med både förskolor och skolor med olika inriktningar på bekvämt cykelavstånd och lekplats precis utanför. Utmed populära Prins Bertil Stig (vandringsled som går precis utanför) hittar man små badstränder etc. att stanna till vid för ett dopp eller bara för att kasta lite sten och pinnar vilket också brukar vara kul :-).
Och även utan barn så är lägenheten perfekt då man slipper slitsamt underhåll som att klippa gräs, skotta snö och måla husväggar, istället kan man njuta av omgivningarna och allt som Stenhuggeriet har att erbjuda. Summan av kardemumman ett mycket bekvämt och lättskött boende med guldkant!

Är det kanske du som tar hand nyckeln till denna unika lägenhet med en av Halmstads häftigaste vyer?


Boarea
107.5 kvm
Avgift
6 593 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-05-23

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Långenäsvägen såldes av oss 2022-05-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Långenäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.