Mastvägen 9

Mastvägen 9

Slutpris

6 250 000 kr


Söndrum / Bergsgård— Halmstad

Mastvägen 9


Slutpris
6 250 000 kr

Söndrum / Bergsgård— Halmstad

Topprenoverat hus med en ljuvlig utemiljö

Mastvägen 9 erbjuder nya ägare en fantastisk möjlighet till ett attraktivt boende där det mesta är renoverat och med en helt fantastisk utemiljö.

Huset ligger längst in på hörntomt med ett lummigt skyddat läge helt utan insyn. På baksidan stoltserar ett stort uterum med altandäck utanför. Uterummet är en dröm och rymmer plats åt både matplats och loungehörna. Det är här man bor under sommarhalvåret! Trädgården är mycket välplanerad, prydlig och lättskött. Man märker att ägarna har ett öga för detaljer och inte lämnar något åt slumpen!

Invändigt väntar en renoverad boendemiljö i två plan. Entréplan med stort kök och rejäl matplats, härligt sällskapsrum med braskamin samt stor hall med förvaringsutrymme och gästtoalett. Från hallen har man låtit öppna upp i bjälklaget (taket) vilket innebär större rymd och ett härligt ljusflöde. På övre plan finns tre sovrum, förvaring och ett stort lyxigt badrum med dubbla duschar, badkar och vägghängd WC etc.

Detta är huset för er som värdesätter detaljer och vill slippa renovera. Bland annat är fasaden bytt och tilläggsisolerad, syllarna utbytta (inkl. asfaboard mm), fönster utbytta till 3-glas isolerfönster, gjort om planlösningen i huset, genomgående helt nya ytskikt, renoverat badrum och kök, installerat braskamin samt anlagt en fantastiskt utemiljö där uterummet är pricken över i:et. Vänder vi på steken så är det bara taket som inte är utbytt och det håller i ett gäng år till.

Är detta er nya bostad? :)


Boarea/biarea
147/49 kvm
Driftkostnad
32 884 kr/år
Tomtarea
312 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-07-01

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Mastvägen såldes av oss 2021-07-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Mastvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.