Norra Vägen 26

Norra Vägen 26

Slutpris

2 250 000 kr


Centralt / Galgberget— Halmstad

Norra Vägen 26


Slutpris
2 250 000 kr

Centralt / Galgberget— Halmstad

Svårslagen trea med renoverad interiör, låg avgift och egen garageplats!

Drömmer du om ett lugnt och bekvämt liv i lagom format och helt utan fixarbekymmer? Välkommen en trappa upp på Norra vägen 26 och en trea om cirka 83 kvadrat i utmärkt skick. Här är allt det viktiga redan gjort. Fräscht kök och nyligen renoverat badrum samt inglasad balkong vilket blir ett extra vardagsrum sommartid.
En trappa ner finns en rejäl tvättstuga och det nära till stan och ännu närmre till naturen på Galgberget. Du har din egen parkeringsplats och nära till stans stora utbud, bussen stannar precis utanför dörren. Sa vi att det här är ett bekvämt boende?

Brf Galgberget är verkligen en välskött förening och imponerar med att erbjuda alla en helt egen garageplats med laddstolpe i källarplan. Därtill har man installerat solceller och erbjuder alla medlemmar "gemensamhets-el" vilket innebär en mycket förmånlig fast elkostnad om 500 kr/mån. I månadsavgiften om 4 191 kr ingår: garage, vatten, värme och bostadsrättsförsäkring. För ett blygsamt tillägg om 135 kr/mån får man även TV & Internet (1000/1000 mbit).

Med en stabil förening i ryggen är det ett både smidigt och smart boende nästan oavsett var i livet du befinner dig, vi ses!


Boarea
82.9 kvm
Avgift
4 191 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-06-21

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Norra Vägen såldes av oss 2023-06-21. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Norra Vägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.