Överstevägen 3

Överstevägen 3


Väster / Mickedala— Halmstad

Överstevägen 3Väster / Mickedala— Halmstad

Renoverad 50-talare i ett plan med ett lugnt läge på Väster

Attraktiv 50-talare i ett plan med ett lugnt och soligt läge på Väster/Mickedala. Boytan mäter 148 kvm och rymmer vardagsrum med 2,7 meter i takhöjd, fyra sovrum, kontor, klädkammare, två renoverade duschrum, uppfräschat originalkök, goda förrådsytor, tvättstuga, bastu, samt ett vidbyggt garage. Således en riktigt praktisk villa med det lilla extra!

Vi gillar stilen med fasad i tegel och puts samt det låglutande taket som återigen har blivit så populärt bland arkitekter. Villan har en välbyggd stomme i lättbetong samt en mycket uppskattad planlösning där en spännande möjlighet vore att öppna upp mellan kök och vardagsrum. Tak, fasad och fönster är i gott skick, flera fönster byttes så sent som 2022 till 3-glas isolerfönster. Läget känns privat med en insynsskyddad tomt med omkringliggande grönska och äppelträd. Det stora altandäcket tillsammans med ett mysigt uterum gör att sommarhalvåret gärna spenderas utomhus.

Invändigt präglas intrycket av ljus och rymd i stilfull harmoni med lugna mjuka kulörval och en tydlig flirt mot 50-talet. Alla ytskikt är renoverade och på väggarna har man målat med Jotun Lady Balance och tapetserat med tapet från William Morris & Co och Pimpernel. Otroligt fint! Vi fastnar lite extra för det smakfullt renoverade badrummet med bland annat en väggnära golvbrunn från Purus samt takdusch.

Välkomna till Överstevägen 3, en attraktiv adress för er som uppskattar närheten till naturen men även stadens puls. På bekvämt avstånd finns Flygstaden med sitt stora affärsutbud men även Halmstad City Airport som tar dig vidare mot Stockholm och kontinenten. Inom promenadavstånd ligger Vittraskolan med åk F-9 och fritiden kanske tillbringas i spåren på Galgberget eller på Halmstad Ridhus, här finns något för alla åldrar.


Boarea/biarea
148/14 kvm
Driftkostnad
35 839 kr/år
Tomtarea
713.2 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-06

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Överstevägen såldes av oss 2023-11-06. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Överstevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad