Päronvägen 6 / Brogård / Halmstad

Trivsamt kedjehus i barnvänliga Brogård

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
33 244 kr/år
Totalareal
313 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Päronvägen såldes av oss 2019-12-02. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Päronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brogård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett lugnt läge på återvändsgata kan vi erbjuda detta kedjehus i barnvänliga Brogård. Huset erbjuder en bra planlösning som samlar alla sovrum på övre plan inkl. två klädkammare och ett renoverat badrum. Vi anser det vara toppen med två toaletter, en på vardera plan. Nedre plan fördelas över toalett, rymlig hall samt kök och vardagsrum i ett trevligt lagom öppet samspel. Under sommarhalvåret finns uteplatser på både bak- och framsida så att man alltid kan växla mellan sol eller skugga. Huset är byggt 1991 och är lättskött med fasad av både tegel och liggande träpanel, samt klassiska tegelpannor på taket. Vidbyggt finns garage om ca 25 kvm samt förråd. Således mycket bra förvaringsutrymmen!

Detta är ett kanonboende för er som vill ha lite mindre att sköta/underhålla, men inte vill göra avkall på ett praktiskt boende med bra förvaringsutrymmen. Lägg därtill ett lugnt naturnära läge, men för den delen inte lokaliserat för långt från city och dess bekvämligheter.

Varmt välkomna till Päronvägen 6!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.