Sniljegången 1A / Frennarp / Halmstad

Trevlig trerummare i Frennarp med hörnläge! 🌟

Slutpris
2 530 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
3 547 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sniljegången såldes av oss 2020-02-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Sniljegången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frennarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi är glada att presentera denna välplanerade trerummare på bästa hörnläge i ett av Halmstads mest populära områden! Stensatt entrésida med förmiddagssol och plats för utemöbler samt balkong mot väster och därmed en möjlighet att avnjuta eftermiddags-/kvällssol. Praktisk entré med bra förvaring i klädkammare. Ett ljust vardagsrum med bra yta för både soffgrupp och matmöblemang samt två rymliga sovrum. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck och upplevs ljus. Föreningen är välskött och erbjuder flera bekvämligheter för sina medlemmar som tvättplats för bilen, lånesläp, festlokal, bastu mm. Dessutom finner vi härliga omgivningar med bland annat Nissans trevliga promenad- och joggingstråk etc.

Låter detta intressant, då rekommenderar vi starkt att Ni anmäler Er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.