Spel-Johans väg 21B

Spel-Johans väg 21B

Slutpris

3 350 000 kr


Bergsgård— Halmstad

Spel-Johans väg 21B


Slutpris
3 350 000 kr

Bergsgård— Halmstad

Radhus på Bergsgård!

NYTT PRIS! Vi kan nu presentera ett välskött boende i barnvänligt område med närhet till förskola, hav och promenadstråk på Spel-Johans väg 21B. Här fördelas 118 kvm på 3-4 rok med härlig stensatt uteplats med fantastisk eftermiddags- och kvällssol.

På framsidan välkomnas via via stensatt uteplats där man kan njuta av morgon- och förmiddagssolen, väl inne i huset möts vi av hall med plats för förvaring som leder oss vidare in till ett praktiskt arbetskök med matplats mot husets framsida, stort vardagsrum med matrum som kan delas av för ytterligare sovrum, här finns även utgång till den stensatta uteplatsen i granit i solsäkert västerläge. På nedre plan finner vi även ett helkaklat badrum med golvvärme samt tvättstuga och vidare ett förråd som kan i"inredas" för extra boyta. Genom trappan når vi övre plan som idag erbjuder två sovrum varav ett med balkong, här finns även ett helkaklat badrum med golvvärme. Här kan man liksom grannarna gjort ev bygga ut en attefallsutbyggnad om 15 kvm på taket för att skapa extra boyta på övre plan, dock måste såklart detta ansökas om via byggnadsnämnden.

Bergsgård har ett helt optimalt läge med närhet till naturen, havet, Flygstadens affärsutbud, skola/förskola och fina golfbanor. En lugn och trivsam oas för familjen.

Till sommaren kan det vara ni som flyttar in!

Varmt välkomna på visning! Med vänlig hälsning, Sara Johansson 073 507 40 41 Mäklarhuset Halmstad


Boarea/biarea
118/12 kvm
Driftkostnad
46 367 kr/år
Tomtarea
196 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-04-12

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Spel-Johans väg såldes av oss 2023-04-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Spel-Johans väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.