Stekelvägen 5 / Snöstorp / Halmstad

Renoverad välvårdad villa i Snöstorp med många trevliga inslag!

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea
114 kvm
Driftkostnad
26 747 kr/år
Totalareal
489 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-10-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Stekelvägen såldes av oss 2018-10-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Stekelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snöstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det är med varm hand som vi presenterar denna villa med ett oerhört välskött inre och yttre. Baksidans trädgård är smått idyllisk med dess stensättningar och välklippta växtligheter vilket är en fröjd för ögat! Här finns även inglasat uterum och stensatt terrass.

Här är det bara att flytta rakt in och njuta av ett bekvämt boende som varsamt renoverats i nuvarande ägares 35 års långa ägo. Invändigt erbjuds idag två sovrum, två helkaklade badrum, stort vardagsrum, allrum, separat tvättstuga och ett trevligt kök. Sovrummen går enkelt att utöka till tre eller fyra om man önskar. Bilen ställs smidigt på uppfarten eller i det rymliga garaget.

Med ett läge på lugn återvändsgata och närhet till både skola/förskola, kommunikationer, natur, allmänning med lekplats, så är detta ett toppenboende för barnfamiljen!

Välkomna att boka in er på visningen, ni kommer inte bli besvikna :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.