Strandåkersgatan 4E

Strandåkersgatan 4E

Slutpris

3 000 000 kr


Alet— Halmstad

Strandåkersgatan 4E


Slutpris
3 000 000 kr

Alet— Halmstad

ATTRAKTIVT OCH LÄTTSKÖTT RADHUSBOENDE!

Detta radhus byggdes 1963 och erbjuder idag ett charmigt och praktiskt radhusboende i bostadsrättsform! Den trevliga boendemiljön om 105,5 kvm fördelas på två plan där entréplan idag har ett snyggt renoverat kök samt vardagsrum som temporärt delats av med ett sovrum, vilket enkelt kan återställas om man istället önskar stora öppna ytor! Vidare finns gott om förvaringsutrymmen samt en välkomnande hall med gästtoalett. Övre plan har idag två sovrum, där det ena går att dela av till två små rum vilket skulle innebära totalt fyra sovrum. Övre plan har även ett större badrum med dusch, tvättmaskin mm. och mycket goda förvaringsutymmen i form av flera inbyggda garderober samt ett stort varmförråd som även går att nyttja som gästrum/kontor. I månadsavgiften om 5 481 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband (100 mbit), IP-telefoni samt garage!

Njut av ett socialt radhusboende med villakänsla och lättskött trädgårdstäppa utan att behöva lägga energi på att ansvara för yttre underhåll mm. Ett boende i HSB:s brf Västergårdar erbjuder just detta och dessutom på ett mycket attraktivt läge nära hav & strand! På Strandåkersgatan 4E bor man nära centrala Halmstad men har ändå salta bad bara ett stenkast bort och ”sommartid är det som att bo utomlands” intygar nuvarande ägare. Då kan man både starta och avsluta dagen med ett uppfriskande dopp i havet och för den hurtige erbjuder simstadion samt Prins Bertils stig ytterligare möjligheter att på nära håll få sin vardagsmotion. Trädgården på baksidan är lättskött och erbjuder en skyddad ombonad miljö i västerläge. För barnfamiljen gläds man åt de bilfria gatorna, den barnvänliga stranden, lekplats intill samt spännande upptäcktsfärder i Aleskogen. Detta är helt enkelt ett toppenboende som passar gammal som ung, om målsättningen är att ha ett trivsamt boende där man kan koppla av och njuta av livet!

/Tommy & Henrik


Boarea
105.5 kvm
Avgift
5 481 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-03-08

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Strandåkersgatan såldes av oss 2017-03-08. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Strandåkersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.