Bergagårdsvägen 10

Bergagårdsvägen 10

Slutpris

2 900 000 kr


Harplinge— Halmstad

Bergagårdsvägen 10


Slutpris
2 900 000 kr

Harplinge— Halmstad

För familjens bästa på Bergagårdsvägen 10

På 70-talet var detta ett pionjärområde som tittade framtiden rakt i ansiktet. Här fanns inga om och men och så är det tveklöst än i dag. Ett område som behållit sin stil och karaktär där husen kanske bytt färg lite genom åren, men är väl sammanhållna.
Bergagårdsvägen 10 är ett välplacerat och välplanerat hem i 1 plan om 116 + 20 kvm. Stort vardagsrum som breder ut sig riktigt snyggt i vinkel, praktiskt kök med härligt ljus genom fönster mot uterummet och tre sovrum att anpassa efter familjesituationen.
Fikastunderna blir en solig tillställning i lä även om man inte sitter i det inglasade uterummet som är som en dröm. Inte bara på sommaren utan även på våren då det redan i mars går att äta lunch där en solig dag. Som om det vore boyta fullt ut.
Trädgården är precis lagom stor för att kunna erbjuda både fruktträd, stor blomsterprakt, förvaring, matplats och självklart lek. Här plockar man goda äpplen och allt är i perfekt ordning i alla rabatter. Huset är mycket välskött så även om man vill sätta
sin egen prägel på det ena eller andra kan man kan lugnt flytta in och fundera på vad som passar just dig och din familj bäst.
Här har ägaren bott, levt, sett barnen växa upp och trivts under 45 år!

Nu är det dags för en ny familj att skapa minnen här på Bergagårdsvägen 10, vi ses på visningen!


Boarea/biarea
116/20 kvm
Driftkostnad
33 118 kr/år
Tomtarea
834 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-06-11

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Bergagårdsvägen såldes av oss 2024-06-11. Se alla våra försäljningar i Harplinge samt även på Bergagårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.