Blåsippsvägen 10

Blåsippsvägen 10

Slutpris

4 200 000 kr


Haverdal— Halmstad

Blåsippsvägen 10


Slutpris
4 200 000 kr

Haverdal— Halmstad

Utmärkt 1-plansvilla i sommaridyllen Haverdal!

Denna villa byggdes 2001 och bjuder på generösa ytor och en härlig rymd. Villan mäter totalt 166 kvm varav boyta 126 kvm och garage 40 kvm. Därtill finns en stor inglasad altan samt en gäststuga med upp till fyra sovplatser. På ursprungsritningen rymde villan hela fyra sovrum, men två sovrum har förvandlats till ett större garage istället. Planlösningen är idag mycket praktisk med stora ytor i alla rum samt goda förvaringsutrymmen. Vardagsrummet imponerar med sin yta om ca 40 kvm och en takhöjd på nästan 4 meter! Detta kryddat med en braskamin. Köket är väl utformat och man märker att det är en matälskare som designat. Vi ser goda bänkytor, bra med skåp och en köksö med bl.a gasspis. Alla kockars dröm!

Villan andas bekvämlighet sett till materialval och planlösning. Bland annat har fasaden järnvitriolbehandlad panel, som är helt underhållsfri. Flera golv är belagda med klinkers och hela huset har vattenburen golvvärme. Utvändigt erbjuds bland annat en trivsam trädgård med fin inramning av stenmur och staket, två altandäck, gäststuga och ett inglasad uterum. Vi får ett mycket gott helhetsintryck!

Med endast en kort promenad till salta bad samt närhet till skolomsorg, idrottshall, service och kommunikation finns här alla möjligheter att trivas.

Varmt välkommen till Haverdal!


Boarea/biarea
126/40 kvm
Driftkostnad
36 972 kr/år
Tomtarea
1 120 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-06-04

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Blåsippsvägen såldes av oss 2019-06-04. Se alla våra försäljningar i Haverdal samt även på Blåsippsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.