Boarp Nilstorp 414

Boarp Nilstorp 414

Slutpris

3 800 000 kr


Boarp— Eldsberga— Halmstad

Boarp Nilstorp 414


Slutpris
3 800 000 kr

Boarp— Eldsberga— Halmstad

Smultronställe av sällan skådat slag!

Bortkoppling, avkoppling och nedkoppling. Detta måste vara så långt bort man kan komma från stadens larm och puls, men ändå bara drygt 20 minuter in till Halmstad. Det är som en helt egen värld och axlarna åker ner ett par centimeter så fort man kör in på den grusade gårdsplanen. Granne med Tönnersjö golfklubb finner vi Boarp Nilstorp 414 som en liten pralin inbäddad i grönska där den porlande bäcken rinner förbi och där svalorna återkommer varje sommar enligt säljarna.

Här har man en fullt utrustad tillvaro, om än i nätt format om 109 kvadrat där nuvarande ägare med mycket kärlek och omsorg skapat ett pittoreskt boende med typisk torparkaraktär anno 2024 med alla dagens bekvämligheter. Vackra gedigna trägolv, både i vardagsrummet och i köket med en fin vit topping och det finns en röd tråd i övrig inredning med milda toner och fina mönster. Pricken över i:et är den vackra kakelugnen som stoltserar i vardagsrummet, fullt fungerande givetvis. Kök och badrum är renoverat med modern touch.

Tomten mäter ca 1 hektar och består av skog och plan gräsyta. Således finns alla möjligheter för den som önskar odla eller vill ha djur såsom häst, höns etc.

Detta är en sällan skådad pärla som nu är till salu. Varmt välkommen!


Boarea/biarea
109/10 kvm
Driftkostnad
35 488 kr/år
Tomtarea
10 690 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-06-11

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Boarp Nilstorp såldes av oss 2024-06-11. Se alla våra försäljningar i Eldsberga samt även på Boarp Nilstorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.