Sök Meny
Såld

Halmstad / Haverdal / Lodjursvägen 12

Perfekt som både permanent- och fritidsbostad!

Lodjursvägen 12 ligger med ett toppenläge på hörntomt angränsande till grön- och skogsområde. Väderstrecket pekar åt rakt sydväst vilket innebär att både hus och tomt bjuder på en ljus och trivsam miljö. Huset har genomgått en omfattande renovering under senare år där en tillbyggnad om ca 35 kvm är pricken över i:et. Idag erbjuds här två sovrum samt stora sällskapsytor, perfekt för den lilla familjen eller som fritidsbostad! Här är det bara att ställa in möblerna och njuta, det stora arbetet är redan utfört.

Modernt renoverat kök och badrum. Stort skjutbart fönsterparti från vardagsrum ut till altandäck med ett skyddat och soligt läge.

Varmt välkomna till Haverdal!

/Tommy & Henrik

Sponsrade länkar
Halmstad / Haverdal
Lodjursvägen 12
Slutpris: 3 650 000 kr
Boarea/biarea: 107/2 kvm
Driftkostnad: 24 203 kr/år
Tomtarea: 885 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Haverdal / Lodjursvägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!