Stabbes väg 25

Stabbes väg 25

Slutpris

6 300 000 kr


Haverdal— Halmstad

Stabbes väg 25


Slutpris
6 300 000 kr

Haverdal— Halmstad

Riktigt strandnära i Haverdal

Vi har den stora glädjen att presentera denna charmiga stuga endast ett stenkast från Haverdals 4 km långa strand så här kan man verkligen prata om strandnära! En speciell planlösning med allrum, kök med matplats och ett sovrum i storstugan. Här kan man njuta av den öppna spisen och altanen som har fint solläge hela eftermiddagen och kvällen. Ytterligare tre sovrum, samtliga med eget handfat (urkopplat i dagsläget) och badrum i anslutning och som man når utifrån, mycket speciellt och en känsla av ett sommarpensionat. Optimalt för tex när familj och vänner kommer på besök! En altan på baksidan i anslutning till sovrummen där man kan fånga solen under morgontimmarna, perfekt som en frukosthörna då man når köket som ligger strax intill. En stor tomt på hela 1232 kvm med härlig grönska, uppvuxna buskar och träd, riktigt ombonat och trivsamt. Läget är verkligen magiskt med havet och stranden inpå knuten! Detta är ett ypperligt tillfälle om du uppskattar att dra på dig badrocken och kunna ta dig ett dopp närhelst andan faller på!


Här har man allt man behöver för att förgylla tillvaron och det är svårt att inte trivas i Haverdal med sin vackra kustnära natur och nära tillgång till mataffär, skolomsorg, idrottshall, aktiv idrottsförening och golfbana.
Haverdalsreservatet som ligger i närheten och precis vid havet är ett av Hallands äldsta naturreservat. Här är naturen varierad och krokiga tallar och barrbeklädda stigar blandas med sanddyner och strandhed.
Reservatet myllrar av stigar som går kors och tvärs genom skogen och passar bra för löpning, vandring och cykling. Här finns även Sveriges högsta sanddyna, Lynga Sanddyna, som är 36 meter hög och bjuder på spektakulär utsikt över skog och hav.
Till de centrala delarna av Halmstad är det ungefär 14 km med goda förbindelser samt cykelbana utmed hela vägen.

Detaljplanen medger en byggarea på 250 kvm för huvudbyggnad och 40 kvm för komplementbyggnader. Maximal tillåten byggnadshöjd är 4 m (se detaljplan under dokument och länkar - beteckning "BFI" fristående byggnader)

Varmt välkommen att boka din visning på Stabbes väg 25!


Boarea/biarea
68/5 kvm
Driftkostnad
7 925 kr/år
Tomtarea
1 232 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-06-02

Mäklarhuset Halmstad

Denna fritidshus på Stabbes väg såldes av oss 2021-06-02. Se alla våra försäljningar i Haverdal samt även på Stabbes väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.